Free Instagram Download

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,094 TOPLAM İNDİRME
29.49 MB DOSYA BOYUTU

Free Instagram Download, adından da anlayacağınız üzere Instagram'daki fotoğraf ve videoları indirmenizi sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir yazılım.

Free Instagram Download, sıkı Instagram kullanıcılarının platform üzerinde beğendikleri tüm fotoğraf ve videoları indirebilmesini sağlayan ücretsiz ve kullanımı kolay bir bilgisayar programı.

Eğer mobil cihazlarınız dışında Instagram'a bilgisayardan da giriş yapıyorsanız beğendiklerinizi kolayca indirebileceğiniz bu programın oldukça işe yaradığını söyleyebilirim.

Arkadaşlarınızın ya da takip ettiğiniz popüler kişilerin paylaşmış olduğu tüm fotoğraf ve videoları indirme imkanı sunan uygulamanın kullanımı son derece basit. YouTube video indirme programları gibi çalışan programa indirmek istediğiniz fotoğraf ya da videonun indirme bağlantısını yani linkini vermeniz yeterli. Bilgisayarınızda istediğiniz yere kaydedebileceğiniz fotoğraf ve videoları indirdikten sonra hemen açarak kontrol edebilirsiniz.

Kendi profilinizdeki fotoğraf ve videoları yedeklemek için de kullanabileceğiniz uygulamaya kısa süre içerisinde bir kişinin profilindeki tüm fotoğraf ve videoları toplu olarak indirme seçeneği de eklenecek.

Proxy ve VPN sunucuları üzerinden çalışan Free Instagram Download sayesinde kolayca, hızlı ve güvenli bir şekilde Instagram fotoğraf ve videolarını indirebiliyorsunuz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • dhIMG Instagram

    dhIMG Instagram, sadece 3 adımda Instagram hesabınızdaki tüm fotoğraf ve videoları indirmenizi sağlayan ücretsiz bir program.
  • Ramme

    Ramme, açık kaynak kodlu Instagram masaüstü uygulaması.
  • Gramblr

    Gramblr uygulaması, bilgisayarınızdan direkt olarak Instagram hesabınıza resim yüklemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Grids

    Grids, Instagram fotoğraf ve videolarını tarayıcıyı açmadan görüntüleme, arama yapma, bildirim alma seçenekleri sunan tek istemci.
  • Twitter

    Windows 10 için resmi Twitter uygulaması ile dünyada olan biteni takip edin.
  • Social for Google+

    Google Plus sosyal ağ hesaplarınızı tarayıcıya ihtiyaç duymadan masaüstünüzde tek bir ekrandan yönetebilirsiniz.
  • Keybase

    Keybase, çapraz platform desteği sunan açık kaynak, güvenli mesajlaşma programı.
  • Instagram Video İndir

    Instagram video indir ile Instagram videolarını MP4 formatında indirebilirsiniz. Instagram video downloader online ücretsiz ve sınırsız indirme sunar.