Free Internet Window Washer

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9,066 TOPLAM İNDİRME
1.24 MB DOSYA BOYUTU

İnternet geçmişinizi ve bilgisayar aktivitelerinizden kalan kalıntıları temizlemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araç.

Free Internet Window Washer programı internet üzerinde yaptığınız gezintilerin izlerini silen ve kişisel bilgilerinizi korumak amaçlı hazırlanmış ücretsiz bir yazılım. Bilgisayarınız üzerinizde çalıştığınız veya internet üzerinde sörf yaptığınız sürece yaptığınız aktivitelerin izlerini her zaman arkanızda bırakıyorsunuz. Windwos kendi içerisinde bu kalıntıları temizlemeniz için bazı seçenekler sunsada tek başına yeterli olduğu söylenemez. Aynı zamanda bu kalıntılar biriktikçe bilgisayarınızda yüklü miktarda boş alanda harcıyabiliyor.

Kullanımı çok kolay olan Free Internet Window Washer ile basit tıklamalar sonucunda güvenli bir şekilde bu izleri temizleyebilirsiniz. Bilgisayar aktivitelerini internet geçmişini, ve gizli dosyalarda tutulan program geçmişlerini temizlemek için kullanabileceğiniz bu ücretsiz araç daha üstün güvenlik isteyenler için bazı bilgileri tamamen yok etme özelliğinede sahip.

Free Internet Window Washer sizlere temp klasörlerini, arama geçmişini, aç/kaydet geçmişini, en son kullanılan belgeleri, tarayıcı cache'ini, çerezleri, geçmişi, ziyaret edilen URL'leri, yazılan URL'leri, otomatik tamamlama hafızasını, index.dat dosyalarını ve daha bir çok kalıntı dosyayı temizleme olanağı tanıyor. 100'den fazla popüler uygulamanın izlerini kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Versiyon 2 ile Windows Vista desteği ve Internet Explorer 7 geçmişi temizlenmesi ayarlanmış durumda.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • System & Internet Washer Pro

    İnternette gezerken bilgisayarınıza giren herşeyi temizleyebilirsiniz. Program gecmişi, çerezleri, yazıları, adresleri ve otomotik doldurma bilgilerini temizliyor.İnternet Explorer'un az da olsa rahatlamasını saglıyor. böyleliklede Harddiskin
  • Window Washer 6.5

    Windows pencerelerini temizlemeyerek bilgisayar kullanımınız size özel kalsın istiyorsanız tam size göre bir program.
  • Webroot Pop-up Washer

    Pop-up engelleyici
  • Free Window Registry Repair

    Free Window Registry Repair, sistemdeki kayıt defteri özelliğini ücretsiz olarak düzenleyen ve varsa hataları gideren bir programdır.
  • Actual Window Manager

    Actual Window Manager, alışık olduğumuz Windows pencere tarzlarını değiştiren ve yeni özellikler katan bir uygulama.
  • Automatic Windows and Internet Washer 5.0.44

    Otomatik Windows ve İnternet yıkayıcısı olan bu program ile tertemiz bir hard disk ve performansı yüksek bir Windows'un keyfini çıkaracaksınız.
  • ChrisPC Free Ads Blocker

    ChrisPC Free Ads Blocker ile internet sitelerindeki istenmeyen reklamları engelleyebilirsiniz
  • Disk Washer

    Disk Washer ile gereksiz ve geçici dosyaları silerek disk üzerinde boş alan kazanabilir ve çöp dosyalardan kurtularak sistem performansınızı arttırabilirsiniz.