Free iPod Video Converter

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
417 TOPLAM İNDİRME

Free iPod Video Converter, tüm favori videolarınızı iPod üzerinde izleyebilmeniz için geliştirilen bir video dönüştürücüdür.

NOT: Free iPod Video Converter'ın indirme bağlantısı zararlı yazılım uyarısı verdiği için kaldırılmıştır. Aynı kategori altındaki alternatif yazılımlara bu bağlantıyı kullanarak göz atabilirsiniz:

https://www.tamindir.com/windows/ses-ve-video/format-donusturuculer/

Free iPod Video Converter, tüm popüler video formatlarını iPod ile uyumlu şekilde çalışabilmesi için dönüştürmenize olanak tanıyan kullanışlı bir video dönüştürme yazılımıdır.

AVI, MP4, DVD, XVID, MPG, ASF ve WMV formatları için dönüştürme işlemlerini destekleyen yazılım sayesinde sevdiğiniz tüm videoları iPod'unuz üzerinde de izleyebilirsiniz.

Programın kullanımı o kadar kolaydır ki herhangi bir yardım dökümanına ihtiyaç duymayacaksınız. Sade ve kullanışlı arayüzü üzerinde yer alan şık butonlar sayesinde ulaşabileceğiniz farklı ayarlar bulunmaktadır.

Aynı anda birden fazla dosya için dönüştürme işlemi yapmanıza olanak sağlayan Free iPod Video Converter ile dönüştürülen dosyaların kaydedileceği dizini belirleyebilir ve isterseniz farklı ses ayarlarını düzenleyebilirsiniz. Ayrıca dönüştürme işlemlerini takip etmek için bir önizleme ekranı da program içerisinde yerini almaktadır.

Yaptığım testler sırasında herhangi bir şekilde sorun çıkarmayan yazılım, dönüştürme işlemlerini oldukça hızlı tamamlıyor ve ortaya çıkan sonuçlar gerçekten çok yüksek kalitede.

Ekstra bir ayarlar menüsüne sahip olmayan Free iPod Video Converter sizleri uğraştırmadan, doğrudan uygun formatta dönüştürme işlemini gerçekleştirebileceğiniz kolay kullanımlı bir yazılım olarak dikkat çekiyor.

Ayrıca içerisinde Youtube videolarını indirebileceğiniz bir de dosya indirme yöneticisi yer alan program, Youtube üzerinden indireceğiniz videoları da iPod'unuz üzerinde izlemenize olanak tanıyacak.

Sonuç olarak Free iPod Video Converter her iPod kullanıcısının sahip olması gereken yazılımlar arasında yer alıyor ve kendi sınıfındaki programların en iyilerinden bir tanesi.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iPod Free Video Converter

    iPod Free Video Converter, farklı birçok video formatını iPod ile uyumlu hale getirmek için dönüştürmenize olanak sağlayan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Pazera Free MP4 to AVI Converter

    Pazera Free MP4 to AVI Converter, MP4, M4V, MP4V formatındaki iPod/PSP dosyalarınızı AVI veya MPEG formatına çevirebileceğiniz ücretsiz ve basit bir dönüştürücüdür.
  • Freez iPod Video Converter

    Ücretsiz bir video format dönüştürücü programı ile en kısa ve hızlı yoldan iPod'unuza video aktarabileceksiniz.
  • Xilisoft iPod Video Converter

    Ses ve video dosyalarınızı iPod ve iPhone cihazlarına uyumlu hale getirmek için kullanabileceğiniz gelişmiş bir format dönüştürücü yazılım.
  • Free Video and Audio Converter

    Free Video and Audio Converter, kolay kullanımlı bir ses ve video format dönüştürücüsüdür.
  • İpod Video Converter 2007

    Son teknoloji video dönüştürme teknolojisine sahip, kaliteli video dönüşümü sağlayan, kolay kullanımlı, tüm İpod kullanıcıları için vazgeçilmez olabilecek nitelikte güçlü bir format dönüştürme aracıdır
  • YouTube to iPod Converter

    İstediğiniz YouTube videolarını iPod için uygun formata dönüştürerek aktarabilirsiniz.
  • Free AVI Converter

    Free AVI Converter, AVI formatlı videolarınızı diğer video formatlarına dönüştürmenizi sağlayan ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.