Free Keyword List Generator

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,721 TOPLAM İNDİRME
0.61 MB DOSYA BOYUTU

Free Keyword List Generator, kullanıcıların yazdıkları kelimeleri kullanarak farklı anahtar kelime kombinasyonları oluşturan ücretsiz bir programdır.

Free Keyword List Generator, kullanıcıların belirlemiş oldukları anahtar kelimeleri farklı sıralarda karıştırarak yeni anahtar kelimeler üreten ücretsiz bir yazılımdır.

Oldukça sade ve kolay kullanılabilir bir kullanıcı arayüzüne sahip olan program, her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Basit bir kurulum işleminin ardından programı ilk kez çalıştırdığınız zaman karşınıza gelen program penceresinin üst bölümünde kendi belirleyeceğiniz anahtar kelimeler için kullanabileceğiniz 3 sütun yer almaktadır. Bu bölümlere farklı anahtar kelimeler girebilir ve sonrasında programın sağ üst tarafında yer alan "Generate KeyWord List" butonu yardımıyla farklı kombinasyonlarla karıştırılan yeni anahtar kelimelerinizi alt tarafta yer alan 2 sütun üzerinde görüntüleyebilirsiniz.

Sistem kaynaklarını oldukça düşük miktarlarda kullanan program, bu nedenle sisteminizin genel performansını etkilemez. Kendi belirlemiş olduğunuz kelimelerden yola çıkarak yeni anahtar kelime kombinasyonlarını oldukça hızlı ve sorunsuz bir şekilde hazırlayan program, bu noktada hatasız bir şekilde çalışmaktadır.

Sonuç olarak Free Keyword List Generator, farklı anahtar kelime kombinasyonlarına ihtiyaç duyan kullanıcıların kolayca kullanabilecekleri bir yazılım çözümü olarak dikkat çekmektedir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • IP List Generator

    IP List Generator, belirli bir aralıktaki IP adreslerini tarayabileceğiniz ve IP listeleri oluşturabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Efficient To-Do List Free

    Efficient To-Do List Free ücretsiz, profesyonel, kolay kullanışlı bir görev yönetimi uygulamasıdır.
  • Wave Generator Free

    Wave Generator Free, farklı ses parametrelerini düzenleyerek WAV formatlı ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Keyword Explorer

    Google arama motorunda üst sıralarda çıkmak için kullanabileceğiniz bu program ile anahtar kelime bulmak artık çok kolay.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.
  • Shopping List

    Shopping List, kullanıcıların kendi alışveriş listelerini kolayca hazırlamaları için geliştirilmiş ücretsiz bir programdır.
  • Free QR Barcode Generator

    Resim ve fotoğraflarınızın üzerine kolayca QR kodlarını ekleyebilir ve böylece istediğiniz bilgileri resimlere yerleştirebilirsiniz.
  • Vcf Generator

    Telefonunuzda kullanmak üzere hazırlayacağınız VCard bağlantılarınızı yani kişi listelerinizi yaratıp, kızıl ötesi veya farklı iletişim seçenekleriyle telefonunuza aktarabileceğiniz bir yazılım.