Free PDF to Text Converter

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,457 TOPLAM İNDİRME
1.79 MB DOSYA BOYUTU

PDF dosyalarınızı kolayca TXT dosyalarına dönüştürebilmek için bu dönüştürücü programı kullanabilirsiniz.

Free PDF to Text Converter programı, elinizde bulunan PDF dosyalarında yer alan yazıların TXT dosyaları olarak kaydedilmesini sağlayan ücretsiz ve hızlı kullanılan bir program. Genellikle PDF'lerin içerisinde bulunan yazıları kopyalamak ve yazı dosyası olarak almak biraz zor olabiliyor fakat Free PDF to Text Converter sayesinde bu işlem oldukça kolay hale geliyor.

Çok hızlı bir şekilde çalışan program, aynı anda birden fazla PDF dosyasını da yazı dosyasına dönüştürme imkanı tanıyor. Ancak şifreli olarak bulunan PDF dosyalarına maalesef destek vermiyor ve şifre girme gibi bir opsiyon sunmuyor. Kullanıcı arayüzü herkesin hemen alışabileceği şekilde düzenlendiği için programı kullanırken bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Dilerseniz tekli dosya dönüştürme, dilerseniz de çoklu dönüştürme işlemlerini farklı butonları kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Toplu dönüştürme sonrasında belirleyeceğiniz çıktı klasöründe bütün dosyalarınız belirecektir.

TXT dosyalarına dönüşen belgelerinizin içindeki resimlerin ortadan kalkması nedeniyle her ne kadar formatlamasında biraz sıkıntı olabilse de dosya bütünlüğü genel olarak korunuyor. TXT formatlı dosyaları daha hafif olmaları ve gereksiz veriler barındırmamaları nedeniyle tercih edebileceğiniz için formatı önemli olmayan PDF dosyalarını Free PDF to Text Converter ile dönüştürmeyi unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Image to PDF Converter

    Free Image to PDF Converter, resim dosyalarınızı PDF formatına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Free JPG To GIF Converter

    Free JPG To GIF Converter, JPG uzantılı resim dosyalarını GIF uzantılı resim dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • TIF to PDF Converter

    TIF dosyalarını PDF dosyalarına dönüştürebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • SDR Free PNG to ICO Converter

    SDR Free PNG to ICO Converter, PNG formatlı resim dosyalarınızı kolay ve hızlıca PNG formatına dönüştürmenizi sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Free HTML to PDF Converter

    İnternet sayfalarını en kolay şekilde PDF ve resim formatlarına dönüştürmek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Image to PDF Converter Free

    Resim dosya formatlarını kolayca PDF belge formatına dönüştürmek için bu kolay kullanılır yazılımı deneyin.
  • Weeny Free Image to PDF Converter

    JPG, TIF, BMP, PNG, PCX, GIF formatlı resim dosyalarınızı tek bir PDF dosyası haline getirebilmenizi sağlayan dönüştürme programıdır.
  • Free PDF to Word Converter

    Free PDF to Word Converter ile PDF dosyalarınızı DOC veya RTF dosyalarına dönüştürebilirsiniz