Free Photo Slide Show

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14,747 TOPLAM İNDİRME
3.5 MB DOSYA BOYUTU

Free Photo Slide Show, bilgisayarınız üzerinde yer alan resimleri slayt şovları olarak görüntüleyebileceğiniz ücretsiz bir programdır.

Free Photo Slide Show, kullanıcıların bilgisayarları üzerinde seçecekleri bir klasör içerisidne yer alan resimleri slayt şovlarına dönüştürmelerine olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.

Oldukça sade ve şık bir kullanıcı arayüzüne sahip olan programın kullanımı oldukça basittir ve her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Kullanımı oldukça kolay olan program ile yapmanız gereken tek şey resimlerinizin bulunduğu klasörü seçmek ve ardından üst taraftaki menü üzerinde yer alan "Start" butonuna basmaktır. Bu sayede resimleriniz farklı efektler yardımıyla sırasıyla ekran üzerinde yerini alacaktır ve bu şekilde kendinize ait bir slayt gösterisine sahip olacaksınız.

Resimlerin ekranda ne kadar süre kalmasını istediğinizi ve geçiş sırasında kullanılacak olan efektleri istediğiniz gibi seçebileceğiniz program yardımıyla ayrıca arkaplan rengi ve benzeri ayarları da slayt şovu özellikleri bölümü yardımıyla yapılandırabilirsiniz.

Sonuç olarak resim dosyalarınızı slayt gösterilerine dönüştürmek için kullanabileceğiniz basit bir program olan Free Photo Slide Show'u tüm kullanıcılarımıza tavsiye ederim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Slide Show

    Bilgisayarınızda bulunan resimleriniz için kullanabileceğiniz bir slayt gösteri programı olan Photo Slide Show çeşitli ses ve animasyonlarla şık slayt gösterileri hazırlamanızı sağlar.
  • HTML Slide Show Wizard 1.0

    Oluşturduğunuz resimleri slayt yapıp HTML web sayfasına dönüştürmek isteyenler için..
  • ProShow Gold

    Fotoğraflarınızla yaratıcı slide show'lar hazırlamak bu programla çok kolay. Fotoğraflarını sürükle-bırak yöntemiyle taşıyın, geçişleri ve zamanlamayı ayarlayın, müziğinizi ekleyin ve şova hazır olun!
  • MSN Slide Max

    WLM kullanıcıları için eğlenceli seçenekler sunan MSN Slide Max ile görüntü resminize slide show ekleyebilir, mesajlarınızı otomatik değiştirebilirsiniz.
  • Free Photo Collage Maker

    Free Photo Collage Maker ile kolayca kendi kolajlarınızı hazırlayabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Pos Free Photo Editor

    Ücretsiz resim düzenleme programı Pos Free Photo Editor ile resimleriniz üzerinde değişiklikler yapabilir ve resimlere efektler verebilirsiniz.
  • Free Photo Effect Application

    Free Photo Effect Application, fotoğraflarınıza birbirinden güzel efektler ekleyebileceğiniz başarılı bir resim editörüdür.
  • Photo Frame Show

    Kullanımı zor ve karışık olan resim düzenleme programlarının yerine kullanımı çok kolay ve eğlenceli olan bir program ile resimlerinizi düzenlemek isterseniz PhotoFrameShow tam size göre bir program. Denemek için tıklayın.