Free QR Barcode Generator

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
919 TOPLAM İNDİRME
7.27 MB DOSYA BOYUTU

Resim ve fotoğraflarınızın üzerine kolayca QR kodlarını ekleyebilir ve böylece istediğiniz bilgileri resimlere yerleştirebilirsiniz.

QR kodların yani Türkçe adıyla karekodların son zamanlarda yakaladıkları popülerlik özellikle akıllı telefonların da giderek yaygınlaşması ile pek azalacak gibi görünmüyor. Her an her yerden istediğimiz bilgiye telefon kameramızı kullanarak ulaşabilmemizi sağlayan bu kodların yaratılması için de elbette programlar ve web uygulamaları kullanılıyor. Free QR Barcode Generator programı da bunlardan bir tanesi ve fotoğraflarınızı QR kodlar ile süslemenize izin veriyor.

Böylece resimleriniz üzerine yerleştirdiğiniz QR kodlara istediğiniz bilgileri yerleştirebiliyorsunuz. Jpeg ve png resim dosya formatlarını destekleyen program 20 farklı QR kodu formatına da destek veriyor. Ücretsiz olarak sunulan programın aynı zamanda büyüklüğe karar vermenize izin vermesi, QR barkodun yerini belirlemenize imkan tanıması, jpeg resim olarak export yapma şansı gibi pek çok özelliği yer alıyor.

Ayrıca jpeg kalitesini ve resmin boyutunu düzenlemek de yine program ile yapabilecekleriniz arasında. Dilerseniz hazırladığınız resimleri anında sosyal ağ hesaplarınızdan paylaşabilir, bulut depolama servislerinde alanlarınızda saklayabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alternate QR Code Generator

    Alternate QR Code Generator programını kullanarak en kolay yoldan QR barkodlarını hazırlayabilir ve kaydedebilirsiniz.
  • Web Album Generator v.1.8.2

    Resimler üzerinde düzenleme, albüm oluşturma ve sunum hazırlayıp sanal ortamda paylaşabilme gibi her türlü işlemlerinizi yapabileceğiniz resim editörü programı.
  • Best Free Image Converter

    Best Free Image Converter kullanışlı bir resim formatı dönüştürücüdür
  • Context Free

    Context Free programıyla kod yazarak kendi görsel ve animasyonlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Free JPG To GIF Converter

    Free JPG To GIF Converter, JPG uzantılı resim dosyalarını GIF uzantılı resim dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Free Picture Resizer

    Free Picture Resizer, resim dosyalarınızı hızlı bir şekilde yeniden boyutlandırabileceğiniz ücretsiz bir resim düzenleme programıdır.
  • Pos Free Photo Editor

    Ücretsiz resim düzenleme programı Pos Free Photo Editor ile resimleriniz üzerinde değişiklikler yapabilir ve resimlere efektler verebilirsiniz.
  • Free Collage Maker

    Free Collage Maker, bilgisayarınız üzerinde yer alan resimlerle kolayca kendi kolaj çalışmalarınızı hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir resim editörüdür.