Free Registry Fix

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
589 TOPLAM İNDİRME

Free Registry Fix programı sayesinde yavaşlayan bilgisayarınızı kayıt defteri temizliği ile hızlandırmanız mümkün.

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır.

Free Registry Fix programı, bilgisayarlarda sık sık karşılaşılan kayıt defteri sorunlarının üstesinden gelebilmek için hazırlanmış ücretsiz programlar arasında yer alıyor ve oldukça kolay bir kullanıma sahip. Kayıt defteri, bilgisayarımıza kurulan tüm programların ayarlarının ve kurulum bilgilerinin yer aldığı bir konum olduğu için, zaman içerisinde yüklenen onlarca farklı dosya, program, uygulama ve diğer işlemler nedeniyle oldukça şişebiliyor. Kurulan programları silseniz bile bu bilgiler maalesef kayıt defterinde kalmaya devam edebiliyorlar ve arada bir çeşitli programlar kullanılarak temizlenmeleri gerekiyor.

Temizlenmeme durumunda bilgisayarı ciddi olarak yavaşlatan kayıt defterinde yer alan bu hataları Free Registry Fix sayesinde hemen ortadan kaldırabiliyorsunuz. Program temel olarak hatalı ve yanlış girilmiş girdileri bulabiliyor ve düzeltebiliyor. Kullandıktan sonra sisteminizin daha kararlı ve hızlı çalıştığını siz de fark edebilirsiniz.

Fakat kayıt defteri temizlikleri sırasında yaşanabilecek olan sorunlara karşı bir yedek de alabilmesi sayesinde bir sorunla karşılaşıldığında kaldırılan girdileri yeniden eski yerlerine koyabilir, böylece sisteminizde bir sorun oluşması durumunda bunu hemen geri alabilirsiniz. Bu işlem için tek yapmanız gereke kayıt defteri yedeklerini programın arayüzünden geri yüklemek.

Hem ücretsiz olması hem de herkesin rahatlıkla anlayabileceği kolay bir arayüze sahip olan uygulamayı tüm bilgisayar kullanıcılarının sistemlerinde bulundurması gerektiğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Window Registry Repair

    Free Window Registry Repair, sistemdeki kayıt defteri özelliğini ücretsiz olarak düzenleyen ve varsa hataları gideren bir programdır.
  • AML Free Registry Cleaner

    AML Free Registry Cleaner programı ile Windows kayıt defterinizdeki sorunları zaman harcamadan basit bir şekilde çözebilir ve bu sayede işletim sisteminizin çökme ve yavaşlama sorunlarını engelleyip, bilgisayarınızın daha hızlı açılmas
  • Free Registry Defrag

    Dağınık bir hal alan ve boşluklar yüzünden yavaş çalışan registry bilgilerinizi yeniden düzenleyerek sisteminizi hızlandırın.
  • Wise Registry Cleaner Free

    Windows kayıt defterinde bulunan gereksiz, kayıp veya yanlış kayıt girdilerini temizlemenin en güvenli ve kolay yolu tamamen Türkçe olan Wise Registry Cleaner'dan geçiyor.
  • Free Windows Registry Cleaner

    Bilgisayarınızın kayıt defterinden kaynaklanan performans sorunlarını bu programı kullanarak ortadan kaldırabilirsiniz.
  • Weeny Free Registry Cleaner

    Windows kayır defterinde bulunan geçersiz ve fazla anahtarları temizleyen, düzenleye, yedekleyen veya onaran sistemi temizleme ve onarım aracıdır.
  • Registry Fix

    Registry kayıtlarınızı düzenlemenize yardımcı bir program...
  • Simnet Registry Defrag

    Simnet Registry Defrag sistem kayıt defterini optimize edebileceğiniz ve birleştirebileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.