Free Site Publisher 2.4.59

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
49,476 TOPLAM İNDİRME
0.85 MB DOSYA BOYUTU

Site Publisher isimli bu kullanıcı dostu program web sitesi sahipleri tarafından edinilmesi gereken araçlar arasında yer alıyor.

Site Publisher sayesinde web sitenizi bundan böyle rahatlıkla nette yayınlayabilirsiniz. Program her ne kadar Ftpy yazılımı gibi gözüksede ftp programlarının yaptığı işten daha fazlasını yapıyor. Programın en iyi yönlerinden bir tanesi kullanıcı dostu bir arayüze ev sahipliği yapması.

İşlevsel özelliklerin organize bir şekilde sunulduğu bu arayüzü tüm kullanıcılar problemsiz bir şekilde kullanabilir. Bu programı kullanarak farklı siteleri kolayca yönetebilir ve yönettiğiniz her site için ayrı profiller oluşturarak bu profilleri benzer bir yapıda çalışacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

Programı kullanarak profil oluşturmak sadece birkaç dakika alıyor. Daha sonra program otomatik olarak çalışarak dizin yapılarını otomatik olarak oluşturabilirsiniz. Sistem tepsisinde çalışan program SOCKS5, vekil sunucu ve güvenlik duvarı desteği de sunuyor. Türkçe dil desteği de sunan Site Publisher genel olarak kolay kullanım özellikleri ve işlevsel arayüzüyle öne çıkıyor.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Web Site Builder

    CreationWeb - Web Site Builder kolay adımlarla web sayfası hazırlamanızı sağlayan bir programdır.
  • 1site lite

    web site hazırlamak için
  • 123 Flash Menu

    Web site tasarımları ile uğraşan amatör veya profesyonel kişiler için mükemmel bir flash menü hazırlama programı.
  • Menu Maker v.1.1

    Menu Maker, web site tasarımcıları için vazgeçilemeyecek tarzda dinamik ve çekici menüler oluşturabilen ve size web sayfaya uygun şekilde kodlar sunabilen menü yapım programıdır.
  • Cool Page 2.72

    Cool Page, sayfa düzeninde nesneleri basitçe sürükleyip bırakarak bir sayfa oluşturmanızı sağlayan bir WYSIWYG Web tasarım aracıdır.
  • HotDog Pagewiz

    Hoş bir web sayfası tasarlayıcı.
  • Menu Maker 4.0

    DHTMLmenu hazirlayicisidir.
  • Ewisoft Website Builder

    Web sayfası yapmak için...