Free Torrent Download

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,648 TOPLAM İNDİRME
0.02 MB DOSYA BOYUTU

Free Torrent Download, internet üzerinden indirmek istediğiniz torrent dosyalarını kolay ve hızlı bir şekilde indirmenizi sağlayan ücretsiz torrent programı.

Free Torrent Download, adından tam olarak ne yaptığınızı anlayacağınız üzere ücretsiz bir torrent programı.

İndirmek istediğiniz dosyaların torrentini bulabilmek ve indirebilmek için kullanabileceğiniz program hem sunduğu Türkçe dil desteği hem de kullanıcı dostu arayüz sayesinde son derece basit kullanılıyor.

Hem başarılı çalışan hem de kolay kullanılan buna rağmen ücretsiz olarak sunuluyor ve oldukça fazla kullanıcıya sahip.

Kolay ve hızlı torrent indirme işlemleri için özel olarak geliştirilen Free Torrent Download üzerinde herhangi bir hız ya da boyut limiti bulunmuyor. Böylece istediğiniz büyüklükteki dosyaları program ile kolayca bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.

Gerçekleştirmiş olduğunuz torrent indirme işlemlerini kontrol etmenizi sağlayan program aynı zamanda gelişmiş kullanıcılar için bazı ayar değişiklikleri de sunuyor.

Ufak boyutlu bir torrent programı olan Free Torrent Download sayesinde torrent bulma ve indirme işlemleriniz diğer programlara göre hem daha kolay hem de daha hızlı gerçekleşiyor.

Eğer ücretsiz olarak kullanabileceğiniz yeni bir torrent programı arıyosanız Free Torrent Download'ı kesinlikle denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Download Manager

    Free Download Manager veya kullanıcılar arasında bilinen adıyla FDM, internet üzerinden hızlı bir şekilde dosya indirmenize olanak sağlayan ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Free YouTube Download

    Youtube video indir - Free Youtube Video Downloader programı ile Youtube üzerinden izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Torrent Opener

    Torrent Opener basit ve kullanışlı bir torrent görüntüleme ve indirme programıdır
  • MediaGet

    Bittorrent istemcisi MediaGet ile aradığınız medya dosyalarını kolayca bularak hızlıca bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Reasonable Download Manager

    Reasonable Download Manager, dosya indirme hızınızı arttıracak olan gelişmiş bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Mass Download

    Mass Download ücretsiz ve kullanımı basit bir dosya indirme yöneticisidir.
  • FlareGet Download Manager

    FlareGet Download Manager ile dosya indirme işlemlerini hızlandırabilirsiniz
  • Internet Download Accelerator

    İndirme sırasında oluşan problemleri en aza indiren Internet Download Accelerator sayesinde dosya indirme işlemlerini daha hızlı ve daha sorunsuz yapabileceksiniz.