Free Video Splitter

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18,357 TOPLAM İNDİRME
9.99 MB DOSYA BOYUTU

Free Video Splitter ile videolarınızı farklı parçalara ayırabilirsiniz

Free Video Splitter size video ayırma veya video bölme konularında yardımcı olacak ücretsiz bir video düzenleme programıdır.

Free Video Splitter bilgisayarınızda kayıtlı olan videoları farklı parçalara ayırmanıza ve bu parçaların hepsini ayrı ayrı bilgisayarınızda saklamanıza yardımcı olmaktadır.

Bazen bilgisayarımızda depoladığımız filmler gibi videolar uzunluk nedeniyle sıkıntı yaratabilmektedir. Özellikle yüksek kalite filmler dosya boyutları nedeni ile FAT32 dosya sistemine sahip taşınabilir belleklere veya DVD medyalara kopyalanırken sorun yaratmaktadırlar. İşte bu tip durumlarda bu videoları Free Video Splitter aracılığıyla farklı parçalara ayırabilir ve bu parçaları farklı medyalara kopyalayabilirsiniz.

Free Video Splitter sadece ihtiyacınızın olan tuşları içermekte ve sizleri gereksiz menü ve kısayollarla boğuşma derdinden kurtarmaktadır. Video bölmek için tek yapmanız gereken Load tuşuna basarak böleceğiniz videoyu seçmek, görsel çubuktan parçaların bitiş ve başlangıç noktalarını seçerek Split tuşuna tıklamaktır. Bu işlemden sonra bölünen dosyalar belirleyeceğiniz dosya konumunda saklanacaktır.

Free Video Splitter size hızlı bir şekilde video ayırma işlemini gerçekleştirme imkanı sunmaktadır. Program çok çekirdekli işlemci desteği sayesinde oldukça kısa bir sürede videoları bölebiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free MP3 Splitter

    Free MP3 Splitter, mp3 dosyalarının istediğiniz bölümlerini kesebileceğiniz ücretsiz bir ses kesme programıdır.
  • Video Cutter and Splitter InDepth

    Video Cutter and Splitter InDepth videolarınızdan parçalar kırpabileceğiniz, uzun videolarınızı dosya boyutuna veya parça uzunluklarına göre bölümlere ayırabileceğiniz gelişmiş bir video düzenleme programı.
  • Slice Audio File Splitter

    Slice Audio File Splitter, ses dosyalarını kesebileceğiniz kolay kullanımlı ve kullanışlı bir ses düzenleme programıdır.
  • Replay Media Splitter

    Windows için Replay Media Splitter programı, istediğiniz videoları düzenleyen, birleştiren ya da bölen bir programdır.
  • MP3 Splitter & Joiner Pro

    MP3 Splitter & Joiner Pro, Mp3'lerinizi kesip düzenleyebileceğiniz en pratik programlardan birisidir.
  • Audio Splitter

    Kolay kullanım özellikleri ile dikkat çeken Audio Splitter ile her formattaki ses dosyalarını zahmetsizce bölebilirsiniz.
  • Super Video Splitter

    AVI, DivX, MPEG-1, MPEG-2, VOB, DAT, WMV yada ASF formatında ki video dosyalarınızı görüntü kalitesi...
  • Boilsoft Video Splitter

    İstediğiniz videolarınızı, istediğiniz an kolayca kesip, orijinale en yakın kalitede düzenleyebilirsiniz.