Free Video to Flash Converter

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,836 TOPLAM İNDİRME
30.65 MB DOSYA BOYUTU

Video dosyalarınızı web ortamı için uygun flash formatına dönüştüren ve size bunu eklemeniz için gerekli kodları verebilen eşsiz bir video dönüştürme programıdır.

Free Video to Flash Converter, video dosyalarınızı flash (SWF veya FLV) formatına dönüştürmenizi sağlar. Dönüştürmek istediğiniz video dosyalarınızı programa tanıtmanız ve flash video oynatıcı seçiminizi yaptıktan sonra dönüştür tuşuna basmanız yeterlidir. Kısa bir dönüştürme işleminden sonra internet ortamında kullanabileceğiniz bir html kod hazırlanacaktır. Websitenizde, blog sayfanızda kısaca internette bu kodu eklemek suretiyle kendi flash video oynatıcınızda videoları izletebilir, izleyebilirsiniz.

Flash video oynatıcının 38 farklı varyasyonu bulunmaktadır. Ayarlar menüsünden gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz.

Desteklenen formatlar: *.avi; *.ivf; *.div; *.divx; *.mpg; *.mpeg; *.mpe; *.mp4; *.m4v; *.webm; *.wmv; *.asf; *.mov; *.qt; *.mts; *.m2t; *.m2ts; *.mod; *.tod; *.vro; *.dat; *.3gp2; *.3gpp; *.3gp; *.3g2; *.dvr-ms; *.flv; *.f4v; *.amv; *.rm; *.rmm; *.rv; *.rmvb; *.ogv; *.mkv; *.ts video files to *.flv and *.swf

Sistem Gereksinimleri: Windows XP SP3, Vista, Windows 7 ve .Net Framework 2 SP2

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Audio to Flash Converter

    Bilgisayarınızdaki mp3 formatlı ses dosyalarınızı websitenize eklemeniz için flash mp3 oynatıcısının içine aktaran basit format dönüştürme programıdır.
  • WinX Free AVI to WMV Converter

    WinX Free AVI to WMV Converter ücretsiz bir video format dönüştürme programıdır
  • Free Video To MP4 Converter

    Free Video To MP4 Converter ile videolarınızı MP4 formatına dönüştürebilirsiniz
  • Free M4a to MP3 Converter

    Free M4a to MP3 Converter, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz hızlı ve etkili format dönüştüme programlarından bir tanesidir.
  • Free FLV to MP4 Converter

    Free FLV to MP4 Converter, FLV uzantılı video dosyalarını MP4 uzantılı video dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free WebM to AVI Converter

    Free WebM to AVI Converter, WebM uzantılı video dosyalarını AVI uzantılı video dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free WebM to MP4 Converter

    Free WebM to MP4 Converter, WebM uzantılı video dosyalarını MP4 uzantılı video dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free FLV to AVI Converter

    Free FLV to AVI Converter ile videolarınızı dönüştürebilirsiniz