Free Video to iPhone Converter

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,868 TOPLAM İNDİRME
25.27 MB DOSYA BOYUTU

Video dosyalarınızı mobil cihazınız iPhone'da da izleyebilmeniz için gerekli işlemlerini yapabilen popüler video format dönüştürme programıdır.

Video dosyalarınızı mobil cihazınızın iPhone'un okuyabileceğini format olan MP4 (H264, AAC) olarak kaydetmeniz için hazırlanmış muhteşem bir program. Hızlı bir şekilde 2 adımda video dosyanızı cep telefonunuzda izleyebileceğiniz formata dönüştürebilirsiniz. Dönüştürdüğünüz videolar iPhone'un popüler modelleri iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4'te sorunsuz şekilde izleyebilirsiniz.

Desteklenen formatlar: *.avi; *.ivf; *.div; *.divx; *.mpg; *.mpeg; *.mpe; *.mp4; *.m4v; *.webm; *.wmv; *.asf; *.mov; *.qt; *.mts; *.m2t; *.m2ts; *.mod; *.tod; *.vro; *.dat; *.3gp2; *.3gpp; *.3gp; *.3g2; *.dvr-ms; *.flv; *.f4v; *.amv; *.rm; *.rmm; *.rv; *.rmvb; *.ogv; *.mkv; *.ts.

Sistem Gereksinimleri: Windows XP SP3, Vista, Windows 7 ve .Net Framework 2 SP2

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free YouTube to iPhone Converter

    Free YouTube to iPhone Converter, bilgisayarınıza indirdiğiniz YouTube videolarını iPhone’unuzda izleyebilmenizi sağlayan bir programdır.
  • WinX Free AVI to WMV Converter

    WinX Free AVI to WMV Converter ücretsiz bir video format dönüştürme programıdır
  • Free Video To MP4 Converter

    Free Video To MP4 Converter ile videolarınızı MP4 formatına dönüştürebilirsiniz
  • Free M4a to MP3 Converter

    Free M4a to MP3 Converter, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz hızlı ve etkili format dönüştüme programlarından bir tanesidir.
  • Free WebM to AVI Converter

    Free WebM to AVI Converter, WebM uzantılı video dosyalarını AVI uzantılı video dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free WebM to MP4 Converter

    Free WebM to MP4 Converter, WebM uzantılı video dosyalarını MP4 uzantılı video dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free FLV to MP4 Converter

    Free FLV to MP4 Converter, FLV uzantılı video dosyalarını MP4 uzantılı video dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free FLV to AVI Converter

    Free FLV to AVI Converter ile videolarınızı dönüştürebilirsiniz