Free Videos To DVD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
871 TOPLAM İNDİRME

Free Videos To DVD, kendi DVD film veya video disklerinizi hazırlayabileceğiniz ücretsiz ve başarılı bir yazılımdır.

NOT: Free Videos To DVD'nin indirme bağlantısı zararlı yazılım uyarısı verdiği için kaldırılmıştır. Aynı kategori altındaki alternatif yazılımlara bu bağlantıyı kullanarak göz atabilirsiniz: 

https://www.tamindir.com/windows/ses-ve-video/cddvdblu-ray-araclari/

Free Videos To DVD, sabit diskiniz üzerinde yer alan video dosyalarını kullanarak dört kolay adımda DVD video ve film diskleri hazırlamanıza olanak sağlayan ücretsiz bir yazılımdır.

Programın arayüzü oldukça şık ve kolay kullanımlı olarak tasarlanmıştır ve dört adımda kolayca kendi DVD'lerinizi oluşturabilirsiniz.

İlk adımda DVD diski adını ve DVD formatını seçtikten sonra ikinci adımda DVD içerisinde oynatılmasını istediğiniz videoları seçmeniz gerekmektedir. Üçüncü adımda hazırlayacağımız DVD diski için bir arayüz oluşturuyoruz ve son olarak dördüncü adımda hazırladığımız DVD diskini doğrudan DVD üzerine yazdırabilir, ISO formatında bilgisayarımıza kaydedebilir veya sadece IFO ve VOB dosyası oluşturabiliriz.

Gördüğünüz gibi adım adım oldukça kolay bir şekilde kullanabileceğiniz Free Videos To DVD, DVD diskler hazırlamak isteyen tüm kullanıcıların arşivinde yer alması gereken bir programdır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WinX Free DVD to FLV Ripper

    WinX Free DVD to FLV Ripper, DVD disklerinizi FLV formatında bilgisayarınıza kaydetmenize olanak tanıyan ücretsiz bir programdır.
  • Free CD DVD Burner

    Free CD DVD Burner, tüm kullanıcılar için kolay kullanımlı bir CD/DVD yazma çözümü sunan ücretsiz bir yazılımdır.
  • MediaProSoft Free CD DVD Burner

    MediaProSoft Free CD/DVD Burner CD ve DVD'nizdeki müzik, video, resim, oyun ve diğer verilerinizi yazdırmanız için tasarlanmış küçük bir araçtır.
  • Ashampoo Burning Studio Free

    Ashampoo Burning Studio Free, tüm dosyalarınızı CD ve DVD'ler üzerine kolay bir şekilde yazmanıza olanak sağlayan CD/DVD yazma programıdır.
  • Free Easy CD DVD Burner

    Ücretsiz bir CD/DVD yazma uygulaması olan bu uygulama ile çok kolay bir şekilde ses veya farklı formatlardaki her türlü dosyanızı CD veya DVD'lere yazdırabilirsiniz.
  • FinalBurner Free

    Pahalı CD/DVD yazma programlarına alternatif, oldukça başarılı bir program olan FinalBurner ile istediğiniz her türlü dosyayı kolayca CD, DVD, HD DVD veya Blu-ray'e yazdırabilirsiniz.
  • DVD Slim Free

    CD/DVD kapakları hazırlamak DVD Slim Free ile artık çok kolay.
  • Free DVD Video Burner

    Evinizdeki DVD oynatıcınızda sorunsuz bir şekilde çalıştırabileceğiniz DVD video diskleri hazırlamanız için geliştirilmiş basit cd yakma programıdır.