FreeZ Online TV

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12,520 TOPLAM İNDİRME
0.8 MB DOSYA BOYUTU

FreeZ Online TV ile farklı kategorilerde yüzlerce TV kanalını ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.

Dünyanın her köşesinden 500'den fazla kanalı ücretsiz olarak izlemek ister misiniz? FreeZ Online TV haber kanallarından çocuk kanallarına, belgesel kanallarından spor kanallarına kadar aklınıza gelebilecek hemen her kategori ve dilde televizyon kanalını içeriyor.

Sadece evinizdeki bilgisayarla  ekstra ödeme yapmadan yüzlerce kanala anında ulaşabiliyorsunuz. TV istasyonları için otomatik güncelleme özelliğiyle program, yeniliklere ayak uydurarak güncelliğini yitirmiyor. Yepyeni tematik kanallar keşfetmek ve bunu yaparken ücret ödemek istemiyorsanız FreeZ Online TV denemeniz gerekenlerden.
Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ChrisTV Online

    ChrisTV Online programını kullanarak dünya üzerindeki birçok TV kanalını kesintisiz izleyebilir ve radyo istasyonlarını duraksamadan dinleyebilirsiniz.
  • Digital TV 2050

    İnternet üzerinden televizyon izleme ve radyo dinlemenize olanak sağlayan ücretsiz bir Online TV programı.
  • anyTV Pro

    Bilgisayarınızda yaklaşık 8000 TV kanalı ve radyo istasyonunu sadece internet bağlantınızı kullanarak TV kartına ihtiyaç duymadan izleyebileceğiniz, içerisinde birçok ülkeden kanalları barındıran online TV izleme programı.
  • Online TV Live

    OnLine TV Live programı ile bütün dünya ülkelerinin yerel ve ulusal kanallarını ücretsiz izleyebilirsiniz.
  • Online TV Player

    İnternetten TV kanallarını izlemenize olanak tanıyan bu program sayesinde artık TV'ye bağımlı kalmadan internet üzerinden de yüzlerce yerli ve yabancı kanalı izleyebilirsiniz.
  • Online TV Player Pro

    İşinizden dolayı televizyon izleyemiyorsanız veya istediğiniz kanal yoksa internet üzerinden her kanalı ve radyoyu kullanabileceğiniz harika bir program olan Online TV Player Pro ile artık yüzlerce kanalı izleyebilirsiniz.
  • anyTV

    Bilgisayarınızda kullandığınız internet bağlantısı sayesinde dünya ülkelerinde bulunan birçok TV kanalını ve radyo istasyonunu evinizde online olarak takip edebilir, kendi favori listenizi oluşturarak istediğiniz kanala anında ulaşabilir
  • Tvnet Online Media Center

    0 Canlı Tvnet Online Media Center size, bir web tv den yada web radyodan daha ötesini sunar. 800 'den fazla Canlı TV ve canlı radyo yayınlarının yanı sıra sinema, dizi, müzik, klip, eğlence, komedi, canlı web kameraları, gazete, video, oyun T