FrogSling 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8,079 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

FrogSling 2, çocukların da severek oynayabileceği eğlenceli bir beceri oyunu ve Windows 8 üzeri tüm cihazlarla uyumlu.

FrogSling 2, Windows 8 tablet ve bilgisayarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz keyifli beceri oyunlarından biri. Adından da anlayacağınız üzere sapanın ucuna iliştirdiğimiz kurbağaları gösterilen hedeflere doğrultmak ve vurmak suretiyle puan kazanılarak ilerleyen bir yapım ve hem arayüz hem de oynanış yönünden daha çok çocuklara hitap ettiğini söyleyebilirim.

DinoGames tarafından geliştirilen ve sadece Windows kullanıcılarının beğenisine sunulan FrogSling’in devamı niteliğinde hazırlanan FrogSling 2’de amacınız etrafta başıboş gezinen kurbağaları sapanınızın ucuna iliştirmek ve fırlatmak. Tabii ki gelişigüzel bir şekilde değil. Gösterilen hedefler ise bölümden bölüme değişiyor. Kurbağaları ilk bölümlerde su kovalarına, basketbol potasına fırlatıyorsunuz ve hedefler sabit olduğundan hiçbir zorluk yaşamadan hızlı bir şekilde tamamlıyorsunuz. Ancak ilerledikçe hem hedefler değişiyor hem de hedefler hareketli olarak karşınıza çıkıyor. Öte yandan daha fazla puan kazanmak için daha fazla kurbağayı sapana takmanız gerekiyor.

Hız ve beceri gerektiren gerek müzikleri gerekse de oynanışı ile eğlenceli bir yapım olan FrogSling 2’nin kontrollerinden bahsedecek olursam oldukça basit olduğunu söyleyebilirim. Farenin sol tuşuna bastıktan sonra (Dokunmatik ekranlı Windows cihaz üzerinden oynuyorsanız ekranın herhangi bir yerine dokunarak) tek yapmanız gereken noktalara dikkat ederek kurbağayı hedefe göndermek. Kontrollerden oyunun basit olduğu yargısına varabilirsiniz ve ilk bölümler için haklısınız ancak sonraki bölümlerde bunun böyle olmadığını görüyorsunuz.

Windows cihaz üzerinde oyun oynamaya meraklı çocuğunuz veya küçük kardeşiniz varsa bu oyunu gönül rahatlığıyla beğenisine sunabilirsiniz. Tabii ki beceri türünde oyunlarından hoşlanıyorsanız siz de indirip deneyebilirsiniz.

Erkan Calp

FrogSling 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

FrogSling 2, sapanla kurbağa fırlatarak puan kazanma üzerine kurulu bir Windows Phone oyunu.

DiNoGames imzasını taşıyan FrogSling 2, Windows Phone’da en çok indirilen beceri oyunları arasında ve bence bu başarıyı sonuna kadar hak ediyor. 1 milyon indirmeye ulaştıktan sonra seri haline gelen yapımın ikinci sürümünde daha fazla bölüm, ses efekti ve tema ile karşılaşıyoruz.

FrogSling 2, oynanış olarak basit gibi görünen ancak zorlu ve oynadıkça oynamak isteyeceğiniz bir Windows Phone oyunu. Ormanda kendi hallerinde dolaşan kurbağaları alıp sapanımıza iliştirdiğimiz ve bize gösterilen hedeflere fırlatarak puan kazandığımız bir oyun.

Yeterli sayıda bölümü içerisinde barındıran oyunun ilk bölümleri tahmin edeceğiniz üzere oldukça basit. Tek yapmamız gereken kurbağaları bir bir sapana takıp sabit duran su kovalarının içerisine sokmak. Ancak oyunda ilerledikçe hedeflerimizi çoğalıyor ve hareketli oluyor. Öte yandan daha fazla kurbağayı sapana takmamız gerekiyor ki daha fazla puan toplayabilelim ve diğer bölümleri görebilelim.

Reklamlardan arındırılmış son derece basit ve çocukların ilk görüşte sevebileceği rengarenk bir arayüz sunan beceri oyunun kontrollerinin zor olmaması da oldukça güzel. Kurbağayı sapanımıza yerleştirdikten sonra noktalara da dikkat ederek hedefe hızlıca gönderiyoruz. Hedefi daha kolay bulmamızı sağlayan yardımcı noktalar ilerleyen seviyelerde çıkmıyor ve oyun daha eğlenceli bir hal alıyor.

Angry Birds, Cut the Rope 2, Fruit Ninja gibi beceri gerektiren oyunları seviyorsanız FrogSling 2’yi Windows Phone cihazınıza kesinlikle indirmelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nemo's Reef

    Nemo's Reef, Disney'in meşhur animasyon filmi Kayıp Balık Nemo'nun sevilen karakterleri ile oynadığınız eğlenceli bir su altı macerası oyunu.
  • Snake

    Diğerlerinden farklı bir yılan oyunu.
  • Toca Kitchen 2

    Toca Kitchen 2, çocukların rahatlıkla oynayabileceği bir Windows oyunudur.
  • Talking Ginger 2

    Talking Ginger 2 (Konuşan Ginger 2) oyununda doğum gününü bizimle kutlamak isteyen bir kediyle eğlenceli vakitler geçiriyoruz.
  • Toca Hair Salon 2

    Toca Hair Salon 2, çocuklar kadar büyüklerin de beğenerek oynayacağı bir Windows 8.1 oyunu.
  • Talking Tom 2

    Talking Tom 2 oyununda konuşan sevimli kedi Tom, büyümüş olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tonka Construction 2

    Çocuklar İçin İdeal Bir Oyun
  • 23 Nisan Şiirleri

    23 Nisan Şiirleri paketi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlanmış 2-3 kıtalık kolay ezberlenebilir kısa şiirler içermektedir.