Ftp Scheduler

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,202 TOPLAM İNDİRME
0.02 MB DOSYA BOYUTU

Ftp Scheduler ile dosyalarınızı istediğiniz tarih ve zamanı belirleyerek otomatik olarak yükleyebilirsiniz.

Web ortamına dosya yüklemek için yararlandığınız FTP programlarına kullanışlı bir alternatif olan Ftp Scheduler, dosyaları sizin ayarladığınız zamanda sunucuya yüklüyor.

Taşınabilir (portable) bir program olan FTP Scheduler, belli bir zamanda yayınlanması gereken dosyalar düşünülerek tasarlanmış. Program zaman ayarlı olarak çalışmaya başlıyor ve hiçbir kullanıcı müdahale etmeden işlemi tamamlayarak bilgisayarı kapatabiliyor. Bu özellik büyük boyutlu dosyaları yüklerken işinize yarayacaktır. İşlem yapmadığınız hatta uzakta olduğunuz bir zamanda bile dosyalarınızı sunucuya yükleyebilirsiniz.

FTP Scheduler ile zaman ayarı yapmak için FTP şifrelerini girmeniz, yüklenecek dosyayı seçmeniz ve son olarak yüklemenin başlayacağı tarih ve saati belirlemeniz gerekiyor. Bundan sonraki işlemler program tarafından hallediliyor.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FileZilla

    FileZilla, Windows, Linux, macOS bilgisayarlarda kullanılabilen ücretsiz FTP istemcisi. En iyi FTP programları arasındadır.
  • Easy FTP

    Easy FTP, FTP sunucularına ulaşmak için kullanabileceğiniz basit bir FTP istemcisidir.
  • Simple FTP

    Piyasadaki birçok ücretli FTP yazılımına göre kullanışlı, küçük boyutlu ve kurulum gerektirmeyen bir yazılım olan Simple FTP ile dosyalarınızı rahatlıkla FTP sunucunuza atabileceksiniz.
  • Free FTP

    Free FTP programını kullanarak FTP işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • 32bit FTP 9.82.01

    32bit FTP güvenli ve hızlı bir FTP aracı olarak tanımlanabilir.
  • Alternate FTP

    Alternate FTP, ücretsiz ve basit bir FTP programıdır.
  • Cerberus FTP Server

    Cerberus FTP Server güvenilir ve çok yönlü bir FTP sunucusudur.
  • FTP Voyager

    Gelişmiş bir dosya transfer (FTP) yazılımı olan FTP Voyager ile sunucunuza veya hesabınız olan herhangi bir ftp adresine rahatlıkla dosya transferi yapabilirsiniz. Gönderme ve indirme işlemlerinizi en hızlı ve güvenli bir şekilde Voyager kul