FTPUploader

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
231 TOPLAM İNDİRME
0.03 MB DOSYA BOYUTU

FTPUploader sayesinde elinizdeki dosyaları istediğiniz an hemen ve ücretsiz olarak FTP sunucunuza yükleyebilirsiniz.

FTPUploader programı, web sunucunuz ile bağlantı kurmak ve dosyalar yüklemek istediğinizde kullanabileceğiniz ücretsiz bir program. Çok kolay kullanılan arayüzü ve basit yapısı sayesinde karmaşık FTP işlemleri yapmayan ancak arada bir ihtiyaç duyan kullanıcıların ihtiyaçları oldukça karşılanıyor diyebilirim.

Programı kullanırken tek yapmanız gereken bağlantı detaylarınızı girmek ve daha sonra kullanıcı adı ile şifrenizle bağlandıktan sonra dosyalarınızı istediğiniz dizine yüklemek. İsteyen kullanıcılar ASCII modunda yükleme yerine pasif mod ya da binary iletişimini de tercih edebilirler.

Ayarlarınız sona erdikten sonra "Upload" butonu ile dosyanızı hemen sunucunuza gönderebilir ve dosyanın ne kadarının yüklendiğini anlık olarak takip edebilirsiniz. Operasyon tamamlandığında program bunu size bildirecektir. Ancak en büyük eksiklerinden bir tanesi tek seferde sadece tek bir dosya yüklemenize imkan tanıması. Fakat arada bir FTP kullanmak zorunda kalanlar için hazırlanan basit bir program olduğu için bunu mazur görmek gerek.

Herhangi bir kurulum gerektirmeyen programı dilerseniz USB disklerinize bile atabilir ve yanınızda taşıyabilirsiniz. Böylece sürekli aynı bilgisayarı kullanmasanız bile gittiğiniz her yerde kendi FTP programınızı yanınızda bulundurabiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FileZilla

    FileZilla, Windows, Linux, macOS bilgisayarlarda kullanılabilen ücretsiz FTP istemcisi. En iyi FTP programları arasındadır.
  • Easy FTP

    Easy FTP, FTP sunucularına ulaşmak için kullanabileceğiniz basit bir FTP istemcisidir.
  • Simple FTP

    Piyasadaki birçok ücretli FTP yazılımına göre kullanışlı, küçük boyutlu ve kurulum gerektirmeyen bir yazılım olan Simple FTP ile dosyalarınızı rahatlıkla FTP sunucunuza atabileceksiniz.
  • Cerberus FTP Server

    Cerberus FTP Server güvenilir ve çok yönlü bir FTP sunucusudur.
  • 32bit FTP 9.82.01

    32bit FTP güvenli ve hızlı bir FTP aracı olarak tanımlanabilir.
  • Alternate FTP

    Alternate FTP, ücretsiz ve basit bir FTP programıdır.
  • Free FTP

    Free FTP programını kullanarak FTP işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • Wise-FTP

    Oldukça kolay kullanım özelliklerine sahip ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip FTP programı olan Wise-FTP ile FTP siteleri üzerinden dosyaları artık çok daha rahat indirebilirsiniz. Ayrıca sunuculara dosya yükleme işleminizi de bu programla