Full Throttle Remastered

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Full Throttle Remastered, point & click türünde bir macera oyunudur

Full Throttle Remastered, ilk olarak 1995 yılında, yani point & click türündeki macera oyunlarının altın çağında DOS platformu için yayınlanan Full Throttle adlı klasik oyunun yenilenmiş sürümü.

LucasArts firmasında Monkey Island serisi ve Grim Fandango gibi başarılı işlere imza atmış Tim Schafer ve ekibi tarafından hazırlanan bir macera oyunu olan Full Throttle'da Ben Throttle adlı kahramanımızın hikayesi konu alınıyor. Bir motor çetesinin lideri olan kahramanımızişlemediği bir cinayetle suçlanıyor ve bu olay üzerine kendisinin ve motor çetesinin adını temizlemek için mücadele ediyor. Biz de ona bu mücadelesinde yardımcı oluyoruz.

LucasArts'ın 20 seneden uzun bir süre önce yayınladığı bu klasik oyunun yenilenmiş versiyonu el çizimi, 3 boyutlu ve yüksek çözünürlüğe sahip grafikler içeriyor. 4K çözünürlüğü destekleyen oyunda sesler ve müzikler de yenilenmiş. Bunun yanısıra oyunun klasik görünümü ve yenilenmiş görünümü arasında geçiş yapmanıza imkan tanıyan seçenek de sunuluyor. Bu sayede oyunu orijinal yapısıyla oynayabiliyorsunuz.

Full Throttle Remastered'ın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows 7 işletim sistemi

- 2.4 GHz Intel Core 2 Duo veya 2.8 GHz AMD Athlon X2 işlemci

- 4 GB RAM

- Nvidia GeForce GTX 260, ATI Radeon 4870 HD veya Intel HD 4000 ekran kartı

- 8 GB boş depolama alanı

- Windows uyumlu ses kartı

Can Erdil Şentürk

Full Throttle Remastered

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
3.9 GB DOSYA BOYUTU

Full Throttle Remastered, iPhone ve iPad cihazlardan oynayabileceğiniz aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Full Throttle Remastered, Ben Throttle efsanesini yıllar sonra tekrar oyun dünyasına sunan heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.

Orijinali 1995 yılında LucasArts tarafından geliştirilen Full Throttle, oyun dünyasının klasikleri arasında yer alıyor. Polecats motosiklet çetesinin lideri Ben Throttle’ın hikayesinin anlatıldığı efsane oyun 22 yıl sonra Full Throttle Remastered adıyla mobil platformda boy gösteriyor.

Motosiklet çetesi lideri olmaktan, yağma ve cinayetten yargılanan Ben Throttle olarak oynayacağınız oyunun günümüz şartlarıyla modernize edilmiş olmasının yanı sıra klasik grafiklere de aynı anda bağlı kalınması oyunun en dikkat çeken noktası. Zira oyundaki sahnelerde modern grafikler ve klasik grafikler arasında geçiş yapılıyor.

Mobil oyun şartlarına göre kalburüstü grafik kalitesine sahip olan Full Throttle Remastered oyunun ses kalitesi de oldukça iyi durumda. Hatta oyunu yüksek sesle oynamanızı tavsiye ediyoruz. Tamamı el emeğiyle çizilen grafiklerin tadını çıkaracağınız aksiyon oyunu Full Throttle Remastered’ı AppStore’dan 17,99 TL bedelle indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grim Fandango Remastered

    Grim Fandango Remastered, 90'lı yılların klasik macera oyununun yeni teknolojiyle uyumlu hale getirilmiş versiyonudur
  • Ni no Kuni Wrath of the White Witch Remastered

    Ni no Kuni Wrath of the White Witch Remastered eskisinden bile daha güzel. JRPG türünün en iyilerinden biri olan bu yapımı kaçırmayın.
  • Throttle

    Throttle ile İnternet bağlantınızı modem ayarları üzerinden optimize ederek hızlandırabilirsiniz.
  • Black Mirror 2 Türkçe Yama

    Black Mirror 2 Türkçe Yama, Alman yapımı Black Mirror 2 oyunu için hazırlanan full Türkçe yama paketidir.
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Alan Wake Remastered

    En iyi korku oyunlarından Alan Wake, yenilenmiş sürümü Alan Wake Remastered ile karşımızda. Alan Wake Remastered Epic Games Store'da!