FullShot 9.5.0.3

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,634 TOPLAM İNDİRME
7.81 MB DOSYA BOYUTU

FullShot en kapsamlı ve bütün ekran görüntüsü yakalama çözümlerinden. Çığır açan teknolojik özellikleri scroll yakalama ve diğer çeşitli screen capture fonksiyonları ile güzel bir resim editörü.

FullShot ekran yakalama yazılımı Windows resimleriyle çalışmakta olan tüm kullanıcılar için dizayn edilmiş bir program. Ekran görüntülerini bir çok çeşitli yol ile kaydedebileceğiniz bu yazılımla, bu erkran görüntülerine notlar ekleyebilir ve çıkartabilirsiniz yada çalışmak istediğiniz diğer grafik programlarına aktarabilirsiniz.

Fullshot yazılım kitapçıkları, alıştırma materyelleri, sunumlar, market broşürleri, bilgisayar kitapları, magazin, konferans el kitapları, renkli slaytlar, web sayfaları ve posterler hazırlayan kullanıcılar için esaslı bir ekran yakalama aracı.

 

FullShot geniş çapta resim formatlarını desteklemekte: BMP, CUR, DIB, EPS, GIF, ICO, JPEG, PCD, PCT, PCX, PNG, PSD, RAS, RLE, TGA, TIFF, WMF, ve WPG düzenlenmiş veya düzenlenmemiş yakalanmış ekran görüntülerini çıkarmak için. Windows Vista uyumlu olan bu yazılım gerçekten ihtiyacı olanlar için çok verimli.

Versiyon 9.5.0.3 ile belirtilmemiş güncellemeler, eklemeler ve hata düzeltmeleri yapılmıştır. may include unspecified updates, enhancements, or bug fixes.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • Milton

    Milton resim programı ile resim çizmek farklı bir boyuta ulaşıyor!
  • Firegraphic

    Firegraphic resim dosyaları yöneticisi sayesinde resim dosyalarınızı organize edebilir, düzenleyebilir ve yazıcıdan çıkartabilirsiniz.
  • Fotor

    Fotor, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme ve grafik editörüdür.
  • ImageJ

    Resim ve fotoğraflarınızı düzenlemek ve editlemek için ücretsiz bir resim editörü arıyorsanız ImageJ programını kullanabilirsiniz.
  • Imagisizer

    Imagisizer, resim dosyalarını toplu olarak yeniden boyutlandırmanıza olanak sağlayan basit bir resim boyutlandırma programıdır.
  • Jpegcrop

    Jpegcrop, resim dosyalarınız üzerinde kırpma, döndürme v.b. işlemleri kolayca yapabileceğiniz ücretsiz bir resim editörüdür.
  • Tinuous

    Tenuous sayesinde resim ve fotoğraflarınızın formatını kolayca diğer resim formatlarına dönüştürebilirsiniz.