Fun Run 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,813 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Fun Run 2, çevrimiçi oynanan eğlenceli ve zorlu yarışı oyunu.

Fun Run 2, birbirinden sevimli hayvanlarla çevrimiçi düzenlenen yarışlara katıldığınız bir mobil oyun. Akıllı telefon veya tabletinize ücretsiz olarak yükleyip oynamaya başlayabileceğiniz oyunda kutup ayısı, kaplumbağa, penguen, kaplan, ceylan, tavşan, koyun, ejderha, panda dahil çok sayıda hayvan bulunuyor ve bu hayvanlar pompalı tüfek, roket gibi silahları ustalıkla kullanabiliyor.

Dünya genelinde 50 milyondan fazla oyuncusu bulunan Fun Run’ın devamı niteliğinde hazırlanan Fun Run 2, ilk oyuna göre hem oynanış, hem içerik, hem de görsellik anlamında çok sayıda iyileştirme içeriyor. Oyuna yeni karakter ve silahlar eklenmiş, harita seçeneği çoğaltılmış ve de ilk oyuna göre ölme sahneleri daha etkileyici.

Oyuna ilk başladığımızda uzun bir alıştırma bölümü ile karşılaşıyorsunuz. Eğer daha önce Fun Run’ı oynamadıysanız, hayvanları nasıl yönlendireceğinizi ve özel silahları nasıl kullanacağınızı öğreten bu bölümü kesinlikle es geçmeyin. Öğrenme sürecinin ardından hemen hızlı bir yarışa katılabiliyor veya kendi yarışınızı düzenleyip arkadaşlarınızı davet edebiliyorsunuz. Yarışları kazandıkça yeni hayvanların ve silahların kilidini açıyorsunuz.

Fun Run 2, Android telefon ve tabletinizde hiçbir ücret ödemeden keyifle oynayabileceğiniz çoklu oyuncu destekli harika bir yarış oyunu. Oyunun kısa bir sürede 50 bin indirmeye ulaşması hiç te şaşırtıcı değil.

Erkan Calp

Fun Run 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
485 TOPLAM İNDİRME
41.9 MB DOSYA BOYUTU

Fun Run 2, çoklu oyuncu desteği sunan popüler yarış oyunu.

Akıllı telefon ve tabletlerde online oynanan popüler yarış oyunu Fun Run’ın devam oyununda sevimli hayvanlarımız arasına yenileri katılıyor ve farklı haritalarda oynama şansı buluyoruz. Eğlenceli bir o kadar zorlu oynanışını koruyan yapımda grafiklerin daha da geliştirildiği göze çarpıyor.

Hiçbir ücret ödemeden büyük keyifle oynayabileceğiniz çoklu oyunculu bir yarış oyunu arıyorsanız Fun Run 2’yi şiddetle tavsiye ederim. Aralarında kedi, ejderha ve ayının da bulunduğu birbirinden sevimli hayvanlarla çevrimiçi düzenlenen yarışları katıldığımız oyunda artık aynı harita üzerinde yarışmıyoruz. Çok fazla sayıda harita seçeneği mevcut. Bunun yanında oyuna yeni karakter ve silahlar dahil edilmiş.

Alıştırma bölümü de içeren oyunda hiçbir ayarla uğraşmadan doğrudan yarışlara katılabildiğimiz gibi kendi yarışlarımızı düzenleyip dilediğimiz arkadaşlarımızla yarışma şansına da sahibiz.

Erkan Calp

Fun Run 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
171 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Fun Run 2 aksiyon dolu bir yarış oyunudur

Fun Run 2 içerisinde bolca aksiyon bulabileceğiniz ve bolca rekabet yaşayabileceğiniz online altyapıya sahip bir mobil yarış oyunu.

Windows Phone işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Fun Run 2'de birbirleriyle yarışan orman canlılarından birini yönetiyoruz. Oyunda bize farklı canlılardan birini seçme ve onunla yarışma imkanı veriliyor. Yarışacağımız canlıyı seçtikten sonra oyuna başlıyoruz ve diğer oyuncuların karşısına çıkarak bitiş çizgisinden ilk geçen yarışçı olmaya çalışıyoruz.

Fun Run 2'de oldukça kirli olan ve herhangi bir kuralın olmadığı yarışlara katılmaktayız. Oyunda bir yandan koşuyoruz, diğer yandan da diğer yarışmacılarla savaşıyoruz. Ayrıca bir platform oyununda olduğu gibi önümüze çıkan engellerin üzerinden zıplamaya çalışıyoruz. Fun Run 2 bize rakiplerimize çeşitli tuzaklar kurabilme imkanı veriyor. Ayı kapanları, yuvarlak testereler ve daha birçok farklı ölümcül silah kullanabileceğimiz tuzaklar arasında. Rakiplerimiz de aynı silahları kullanabiliyor ve bizi yavaşlatabiliyorlar. Yarışlar esnasında karşımıza çıkan kutuları toplayarak çeşitli avantajlar kazanabiliyoruz.

Fun Run 2, 2 boyutlu grafikleri eğlenceli bir oynanışla birleştiriyor. Oyunu 4 arkadaş birlikte oynayabilmeniz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fun Run

    Fun Run, birbirinden sevimli karakterle yarıştığınız ücretsiz bir yarış oyunudur.
  • Pocoyo Run & Fun

    Pocoyo Run & Fun, çocukların oynayabileceği fizik tabanlı yarış oyunu.
  • Train Fun Surf Run

    Engellere takılmadan koşacağız.
  • Fun Run Arena

    Fun Run Arena, Android platformunda seriye dönüşen ender multiplayer koşu oyunlarından biri.
  • Fun Race 3D APK

    Fun Race 3D APK, zorlu parkurları ve yüzlerce seviyeyi içerisinde barındıran bir yarış oyunudur.
  • Fun Kid Racing - Tropical Isle

    Fun Kid Racing, sahillerde yarışlara katıldığımız aksiyon odaklı bir yarış oyunu.
  • Fun Run 3: Arena

    Tempolu bir oynanışa hazır olun.
  • Drift & Fun

    Drift & Fun kolay oynanabilen bir drift oyunudur