Furious Car Driving

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
425 TOPLAM İNDİRME

Furious Car Driving, simülasyon oyunları oynamaktan keyif alanlar tarafından göz atılması gereken seçenekler arasında yer alıyor.

Furious Car Driving, Android tablet ve akıllı telefonları üzerinde oynayabilecekleri kaliteli bir simülasyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Oyuna ilk girdiğimiz andan itibaren yüksek çözünürlüklü ve detaylı grafikler dikkatlerimizi çekiyor. Bu konudaki tek eleştiriyi çevredeki diğer araçların modellemelerine yöneltebiliriz. Kendi kullandığımız araç gerçekten iyi tasarlanmış fakat çevredeki araçlar biraz boşverilmiş havası yaratıyor. Yine de bu seviyedeki bir oyun için tatmin edici diyebiliriz.

Furious Car Driving'in en iddialı olduğu konulardan biri de fizik motoru. Etki ve tepkimeler bu fizik motoru sayesinde gayet iyi bir şekilde ayarlanmış. Görsel öğelere ek olarak işitsel öğeler de tatmin edici. Gerçeğe yakın tasarlanan ses efektleri oyunun kalite havasını bir adım ileriye taşıyor.

Oyun genel anlamda başarılı ve bu tarz oyunlar oynamaktan keyif alanlar tarafından zevkle oynanacaktır.

Emircan Erdoğan

Furious Car Driving

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
180 TOPLAM İNDİRME

Furious Car Driving iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Furious Car Driving iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu. Bu tarz oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız Furious Car Driving mutlaka denemeniz gereken oyunlar arasında yer almalı.

Oyuna ilk girdiğimizde karşımıza göze bir hayli hoş gelen grafiklerden oluşan bir atmosfer çıkıyor. Birçok oyun simülasyon kategorisinde yer almasına rağmen bu denli bir kaliteyi sunan ne yazık ki çok az seçenek var. Grafiklere ek olarak bir de gerçekçi ses efektlerine yer verilmiş. Bunlar bir araya gelince ortaya başarılı bir kombinasyon çıkıyor.

Furious Car Driving'te herkes tarafından kolaylıkla kullanılabilecek kontrollere yer verilmiş. Ekranın sağ alt tarafında bulunan pedalları ve sol tarafında bulunan yönlendirme tuşlarını kullanarak aracımızı yönlendirebiliyoruz.

Genel olarak başarılı bir oyun olarak niteleyebileceğimiz Furious Car Driving'in tek negatif noktası ücretli olarak sunulması. Fakat bunca şey karşılığında ödenecek ufak bir bedel bana kalırsa oyuna değer.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Car Driving APK

    City Car Driving APK, gerçekçi araba sürme simülasyon oyunudur. Kendi içinde birçok mod'da bulundurmaktadır.
  • Sports Car Driving

    Sports Car Driving, arabanızı zorlu yollardan ilerletmenizi amaçlayan bir simülasyon oyunudur.
  • Car Driving Simulator

    Car Driving Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Car Driving Simulator APK

    Ultimate Car Driving Simulator APK Android oyunu sürüş simülatörü severlerin dikkatini çekiyor. Araba oyunları APK arayanlara bu ücretsiz oyunu tavsiye ederiz.
  • POV Car Driving APK

    POV Car Driving APK Android sürme oyunları arasında. Simülatör, simülasyon tarzında araba oyunları oynamayı sevenlere önerimizdir.
  • Traffic Police Car Driving 3D

    Traffic Police Car Driving 3D, oldukça güzel tasarlanmış bir şehrin içerisinde polis arabası sürebileceğiniz ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Car Driving School Simulator APK

    Car Driving School Simulator APK Android sürüş simülatörü oyununda trafik kurallarına uyarak görevleri tamamlıyoruz.
  • Police Drift Car Driving

    Polis arabalarıyla drift yapın.