Fusion Dots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Fusion Dots, Game Troopers imzasını taşımasıyla Windows platformunda öne çıkan 2048 benzeri bulmaca oyunu.

Fusion Dots, Game Troopers’ın Windows kullanıcılarına özel hazırladığı bulmaca oyunu. Popüler sayı toplama oyunu 2048’in çizgilerini taşıyan oyunda amacımız renkli noktaları birleştirerek barbar askerleri yok etmek.

Windows tablet ve bilgisayarımıza ücretsiz indirip doğrudan oynamaya başladığımız nokta birleştirme oyununda zorluk düzeyi bulunmuyor; bölüm bölüm ilerliyoruz. 100’den fazla kafa karıştırıcı bulmacayı çözmememiz gereken oyunda hamle sınırlandırmasının olması ve tablonun ortasında birden fazla engelin bulunması sebebiyle renkli noktaları birleştirirken hızlı hareket etmememiz gerekiyor. Tabii ki süreye karşı modunda oynamayı seçtiyseniz durum farklı. Geçmekte zorlandığımız aşamalarda güçlendiricilerden yardım alabiliyoruz ancak bunlar sınırlı sayıda olmakla birlikte bir noktadan sonra ücretli hale geliyor.

Oyunun kontrol sisteminin çok basit olduğunu söyleyebilirim. Klasik bilgisayarda oynuyorsanız fareyle kaydırarak, tablette oynuyorsanız parmağınızla kaydırarak rahatlıkla ilerleyebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Fusion Dots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Fusion Dots, Game Troopers'ın Windows Phone kullanıcılarına özel hazırladığı bulmaca oyunları arasında.

Fusion Dots, Game Troopers’ın Windows Phone platformuna özel hazırladığı bulmaca oyunları arasında. Renkli noktaların yerlerini stratejik bir şekilde değiştirerek verilen görevleri tamamlamaya çalıştığımız oyunda 100’den fazla bölüm bulunuyor ve can sayımız bulunduğundan bölümleri en az hatayla tamamlamız gerekiyor.

Popüler bulmaca oyunu 2048’in çizgilerini taşıyan Fusion Dots’da amacımız bölümden bölüme değişiyor ancak temelde aynı şeyi yapıyoruz. Aynı renkte olan noktaları birbiriyle eşleştirerek tablonun farklı noktalarında çıkan yüz ifadelerinin üzerine getirmemiz gerekiyor. Basit kaydırma hareketiyle bunu yapabiliyor olsak ta tablonun ortasına yerleştirilmiş objeler rahat hareket etmemizi engelliyor. Hareket sınırlaması olduğundan eşleştirmeyi yaparken hem bu engelleri hem de hareket sayımızı hesaplamamız gerekiyor. Aksi halde canımızdan gidiyor ve uzun süreler beklemek durumunda kalıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Two Dots

    Two Dots, renkli noktaları birleştirmeye dayanan popüler bulmaca oyunu ve ücretsiz.
  • Loop Dots

    Loop Dots, Windows cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz renkli nokta bağlama oyunu.
  • Formula Fusion

    Formula Fusion bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Word Fusion

    Word Fusion belgelerinizi ve formlarınızı özel şekillerde hazırlamanızı sağlayan bir programdır.
  • Chess Fusion

    Chess Fusion, tek kişi ve iki kişi oynanabilen, 3 boyutlu grafiklere sahip satranç oyunu.
  • PHP Fusion

    PHP-Fusion;kullanımı kolay,ücretsiz,türkçe ve sağlam destek sistemine sahip olan bir portal sistemidir.
  • Treexy Driver Fusion

    Treexy Driver Fusion, bilgisayarınızdaki cihaz ve sürücüleri görüntüleyip yönetmenizi sağlayan faydalı ve güzel bir programdır.
  • Fusion HTML Editor

    HTML sayfalarınızı bu geliştirici editörü sayesinde ücretsiz ve hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz.