Galatasaray Dergisi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
680 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Galatasaray Dergisi uygulamasıdır.

Galatasaray Dergisi, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Galatasaray dergisi uygulamasıdır. Yıllardır yayında olan derginin artık mobil cihazlarda  kullanabileceğiniz versiyonları da var.

Futbol hayatımızda çok önemli bir yer tutuyor. Fakat takımlar elbette ki futboldan ibaret değil. Spor kulübü dediğimizde voleybol, basketbol gibi dallar da bunun içinde yer alıyor. Bu spor dallarıyla ilgili haberleri de internetten alabiliyoruz.

Fakat Galatasaray bunu taraftarları için çok daha kolaylaştırmış durumda. Bunu da resmi dergisi yoluyla yapıyor. Galatasaray dergisinin içinde videodan müziklere kadar Galatasarayla ilgili pek çok içerik var.

Maçlarda yapılan söyleşiler,  araştırmalar, fotoğraflar ve videoları sizlerle buluşturan bu dergi, her ay başında güncelleniyor. Bu uygulama ile takımınızla ilgili kapsamlı bilgilere ulaşabilir ve yeni konuları takip edebilirsiniz.

Eğer siz de Galatasaray takımını tutuyorsanız ve desteklemek istiyorsanız, resmi dergi uygulamasını indirip kullanabilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Galatasaray Dergisi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz Galatasaray Dergisi uygulamasıdır.

Türkiye'de en çok takip edilen takım hepinizin bildiği gibi futbol. Futbol takımları da hayatımızda çok büyük yer tutuyor. Bazen onlarla seviniyor ve havalara uçuyor, bazen de onlarla beraber üzülüyor ve ağlıyoruz.

Türkiye'deki en önemli spor takımlarından birisi de Galatasaray. Sadece futbol değil, basketbol, voleybol ve diğer spor dallarıyla takımınızı bir bütün olarak destekliyorsanız Galatasaray tarafından geliştirilen resmi dergi uygulamasını indirebilirsiniz.

iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu dergi uygulaması ile Galatasaray ile ilgili en kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca en yeni haberlere de yine her ay başında güncellenen bu dergi ile erişebilirsiniz.

Uygulamada maçlarda yapılan söyleşilerden yapılan araştırmalara, videolardan fotoğraflara kadar pek çok içerik bulunuyor. Böylece takımınızı daha interaktif bir şekilde destekleme şansına kavuşuyorsunuz.

Eğer siz de Galatasaraylıysanız ve takımınızı desteklemek istiyorsanız, resmi dergi uygulamasını indirip kullanabilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Galatasaray SK

    Galatasaray SK Uygulama İndir (Android): Galatasaray takımının resmi mobil uygulaması (Ücretsizdir!)
  • Galatasaray Marşları

    Galatasaray Marşları, Galatasaray taraftarları için özel olarak hazırlanmış ve içerisinde Galatasaray takımının en güzel marşlarını barındıran bir Android uygulamasıdır.
  • Galatasaray Canlı Duvar Kağıdı

    Galatasaray Canlı Duvar Kağıdı, Galatasaray Spor Kulübü taraftarlarının severek kullanabileceği bir hareketli duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • GS Matchday

    GS Matchday uygulamasında Galatasaray'ın tüm maçlarıyla ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
  • Andro Galatasaray Haber

    Galatasaray ile ilgili son haberlere Android işletim sistemine sahip telefonlarınızdan veya tabletlerinizden ulaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir uygulama.
  • GollerCepte 1903

    GollerCepte 1903, Turkcell'in Galatasaray taraftarları için hazırladığı zengin içerikli spor uygulamasıdır.
  • Webaslan

    Android için Galatasaray uygulamasıdır.
  • Galatasaray Duvar Kağıtları HD

    Galatasaray Duvar Kağıtları HD, cihazının ekranını Galatasaray'la süslemek isteyen kullanıcılar için hazırlanmış bir uygulama.