Galaxy Rangers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Galaxy Rangers, Android tabanlı mobil cihazlarla uyumlu ve gelecekte dünyanın yaşadığı bir saldırıyı konu alan rol yapma ve strateji tarzlarında oynanabilen bir mobil oyundur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Galaxy Rangers mobil oyunu, aksiyon ve rol yapma oyun tarzlarında oynanabilen ancak özünde strateji kategorisinde değerlendirilen yeni nesil bir mobil oyundur.

Galaxy Rangers mobil oyununun hikayesine göre yıl 3666’dır. Dünya yüzlerce gezegene kadar genişlemiştir. Ancak karanlık güçler dünyanın peşini bırakmaz. Birçok oyundan aşina olduğumuz üzere karanlık güçler dünyaya saldırıda bulunur. Saldırıyı def edecek silahın parçaları ise gezegenler arasında dağınık halde bulunmaktadır.

Silahın parçalarını bir araya getirmek amacıyla kahramanımız bir gezegene gönderilir. Yüzlerce paralı askere ve galaksi koruyucusuna komutanlık yapan kahramanımız ile ordunuzu kurup kendi stratejiniz ile karanlık güçlerin ordusunun saldırılarını püskürtmelisiniz. Fütürist yapısıyla oyuncuların tercihi olmaya aday olan strateji oyunu Galaxy Rangers, Google Play Store’da ücretsiz olarak indiremeye uygun.

Yağız Sarman

Galaxy Rangers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
88.6 MB DOSYA BOYUTU

Galaxy Rangers, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve geleceğin bilinmezliği içinde sürprizlere açık bir tür strateji oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Galaxy Rangers mobil oyunu, bir çok oynanış tarzını içinde barındırmasıyla öne çıkan sıra dışı bir strateji oyunudur.

Galaxy Rangers mobil oyunu gelecekte geçen bir oyundur. Oyunun hikayesine göre 3666 yılında Dünya bir saldırıya uğrarken, o yıllarda dünya bildiğimiz gibi mavi gezegenle sınırlı bir yer değildir. Dünya o yıllarda yüzlerce gezegene kadar sınırlarını genişletmiştir. Ancak bu durum saldırıların ve tehditlerin de artması demek.

Dünyaya bağlı her gezegende belirli bir gezegen bekçisi ve ona bağlı bir ordu görev yapmaktadır. Dünya bu durumda bir saldırıya uğrar. İnsan ırkı bu saldırının üstesinden gelecek silaha sahipse de silahın parçaları dünyaya bağlı yüzlerce gezegen üzerine dağılmıştır. Bizim yönettiğimiz kahraman ise bu gezegenlerden birine gönderilir ve gezegen bekçisinin ordusuna komutanlık yapar. En iyi orduyu kurup, doğru stratejiyle düşman ordusunu durdurmak sizin elinizde. Oyun boyunca sahip olduğunuz fütürist silahların ve makinelerin tadını çıkaracaksınız. Ayrıca sahip olduğunuz ekipmanları geliştirebilirsiniz. Sıkılmadan oynayacağınız Galaxy Rangers mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Power Rangers: Legacy Wars

    Power Rangers: Legacy Wars, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz Power Rangers oyunu.
  • Ginger Rangers

    Ginger Rangers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Power Rangers: All Stars

    Power Rangers mobil oyunu
  • Frontline Rangers War 3D Hero

    Frontline Rangers War 3D Hero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir savaş oyunudur.
  • LINE Rangers

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Rangers of Oblivion

    MMORPG oyunu oynayacağız.
  • Galaxy Mobile

    Galaxy Mobile Android İndir: Uzay strateji oyunu
  • Battle for the Galaxy APK

    Battle for the Galaxy, Android cihazlarda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur.