Gambetas

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,776 TOPLAM İNDİRME
56.7 MB DOSYA BOYUTU

Gambetas eğlenceli bir futbol oyunudur

Gambetas alışılagelmişten farklı bir futbol tecrübesi sunan ve Windows 8 işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur.

Özel bir hikayeye sahip olan Gambetas'ta Jorge "El Jerbo" Quintana adlı genç bir futbol oyuncusunu kontrol ediyoruz. Jorge "El Jerbo" Quintana'nın hayallerinde Latin Amerika'nın en iyi top süren futbolcusu olma düşüncesi vardır. Jorge "El Jerbo" Quintana her ne kadar gol atmak istese de en büyük hevesi ve tatmin kaynağı rakiplerini saha üzerinde şaşırtmak ve onlarla oynamaktır. Bi de Jorge "El Jerbo" Quintana'ya bu hayalini gerçekleştirmesinde yardımcı oluyoruz ve rakiplerine karşı doğru zamanlamayla doğru hareketleri yapmasını sağlıyoruz.

Gambetas'ta Jorge "El Jerbo" Quintana'yı karşımıza gelen rakibin hareketine göre yeri geldiğinde zıplatmalı, yeri geldiğinde top saklamasını sağlamalı yeri geldiğinde top sürmesini sağlamalıyoz. Oyundaki temel görevimiz mümkün olan en uzun mesafe boyunca topa sahip olarak rakiplerimize çalım atmaktır. İlerlemeli bir yapıya sahip olan Gambetas oldukça eğlenceli bir oynanış sunuyor ve bir futbol kahramanı gibi hissetmemizi sağlıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor Merkezi Programı 1.0

    Spor Merkezi Programı (SCP) spor ve sağlık sektöründe hizmet veren kurumların üyelerinin takibini kolaylaştırmak amacı ile geliştirilmiştir.
  • Liquipedia

    Hemen Liquipedia indirin ve e-spor müsabakaları ile alakalı her şeyi takip edin.
  • Sporx

    Sporx, Windows Mağazası'ndaki en zengin içerikli Türkçe spor gündemi uygulamasıdır. Profesyonel spor müsabakalarını canlı takip etmek isteyenler için futboldan çok daha fazlasını sunan bu uygulama sporseverler için pratik bir kaynak.
  • Hursoft Spor Klüp Yönetim Programı

    Hursoft Spor Klübü Programı spor salonları, futbol ve basketbol klüpleri, jimnastik salonları, halı saha işletmeleri gibi ve tüm üyelik sistemi ile çalışan tesisler için özel olarak hazırlanmış kapsamlı bir yönetim programıdır. Progr
  • Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

    Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 ile eski günlere geri dönün. Bir döneme damgasını vurmuş bu oyun ile akrobatik hareketler yapın ve stilinizi konuşturun.
  • ActualCoach 2.32

    ActualCoach, sanal olarak bir futbol takımının antrenörlüğünü yaptığınız bir spor oyunu.
  • Klasik Spor Arabalar Teması

    Klasik Spor Arabalar Teması ücretsiz bir Windows temasıdır
  • Laser League

    Laser League indir dememek için hiçbir neden yok!