GameBoost

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
48,746 TOPLAM İNDİRME
3.59 MB DOSYA BOYUTU

GameBoost bilgisayar performansını ve internet bağlantısını optimize ederek internette gezme hızınızı ve oyunları çalıştırma hızını artırır.

PGWARE'in GameGain ve Throttle programlarının kombinasyonundan oluşturulan program bu sayede tek tuşla hem internet hızını hem de oyun oynama hızını artırmayı vaat ediyor. İnternete bağlantınızı hızlandıran programla film, müzik gibi tüm dosyaları daha hızlı indirebileceksiniz.

Windows'un bellek kullanımları, disk alanları gibi alanlarda değişiklikler yapan program bu sayede sistem kapasitesini ihtiyacınıza göre ayarlıyor. Windows sistem dosyaları ve kayıtlarında bazı kalıcı modifikasyonlar yapan program oyun oynama zevkinizi bu sayede artırabiliyor. Bilgisayarınızı optimize etmek için para harcamanıza gerek bırakmayan programla online ve offline tüm oyunların performansı eskisine oranla yükselecek.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toolwiz GameBoost

    Bilgisayar oyunlarını son sürat oynamak isteyenler için ücretsiz ve küçük bir program.
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.
  • Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici

    Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici, bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları ve çerezleri silerek rahatlatan oldukça başarılı ve ücretsiz bir programdır.