GameRoom

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3,388 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

GameRoom ile sahip olduğunuz oyunları anında bulabiliyor ve işlevsel özelliklere sahip oluyorsunuz.

Masaüstü bilgisayarınızda oynadığınız tüm oyunları tek bir platformda toplamanıza yardımcı olan GameRoom, kullanıcı dostu tasarımı ve işlevsel özellikleriyle tam puan almaya aday. Satın aldığınız ve yüklediğiniz oyunları bir noktada toplamanızı sağlayan uygulama ile kontrol tamamen sizde oluyor.

Oyunlara düşkün biriyseniz Steam'den ve benzeri platformlardan haberiniz vardır. Satın aldığınız ve yüklediğiniz oyunlar arasında da geçiş yapmak için ise bazen sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu sıkıntıları aşmak için ise GameRoom yardımınıza koşuyor. Kullanıcı dostu arayüzü ve gelişmiş filtreleme özellikleriyle hizmet veren GameRoom aracında oyunlarınız üzerindeki kontrolünüz artıyor. Oyunlarınızı açmak için kullanabileceğiniz uygulama ile oyun başlatmanın dışında oyun sonrası çalışacak komutları da ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca uygulamada yer alan ince ayarlarla oyun performansını arttırabiliyor ve daha aktif bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. FPS'yi yükseltmek ve daha gelişmiş bir oyun deneyimi için GameRoom'u mutlaka denemelisiniz.

Ayrıca GameRoom, bilgisayarınızdaki ve Steam hesabınızdaki oyunları otomatik olarak tarar ve kendine dahil eder. Siz ise sadece oyunu başlatıp oyuna giriyorsunuz.

GameRoom uygulamasını ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Facebook Gameroom

    Facebook Gameroom, Facebook oyunları web tarayıcınızı açmadan oynamanıza izin veriyor.
  • Kara Tahta

    Eğlence amaçlı, paint programına rakip resim ve çizim aracı.::Kara Tahta.::...
  • 12-Ants

    12-Ants, masaüstünüz üzerinde karıncaların gezmesini sağlayan bir masaüstü eğlence programıdır.
  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • Tag: The Power of Paint

    Popüler bir eğlence aktivitesi olan Paintball'un ücretsiz bilgisayar oyunu Tag: The Power of Paint ile eğlence bilgisayarınıza taşınacak.
  • The Jackbox Party Pack 5

    The Jackbox Party Pack 5, içerisinde birçok parti oyunu barındıran ve arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz eğlence temalı bir yapımdır.
  • My Brother Rabbit

    My Brother Rabbit, bilgisayar üzerinden oynanabilen ve basit eğlence olarak tanımlanabilecek türde kendisine yer bulmayı başaran, bir tür macera oyunu olarak Steam’deki yerini almaya hazırlanmaktadır.