Gang Lords

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
544 TOPLAM İNDİRME

Gang Lords çete savaşlarında taraf olmamıza izin veren bir kart oyunudur

Gang Lords çete savaşlarını konu alan bir hikayeye sahip olan ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir kart oyunudur. 

Gang Lords yeraltı dünyasının kralı olmaya çalışan bir kahraman olarak yola çıkıyoruz. Bu amacımızı gerçekleştirmek için para, güç ve saygınlık için mücadele etmeli ve en güçlü gangster olmak için çabalamalıyız.

Gang Lords'un hikayesinn geçtiği şehir suç ve terör ile çalkalanmaktadır. Çeteler arasındaki kontrolü ele geçirme savaşlarında kazanan taraf olabilmek için farklı kartları toplayarak kart destemize eklemeliyiz. Topladığımız kartları savaşları kazandıkça geliştirebiliyor ve daha güçlü hale getirebiliyoruz.

Gang Lords'da yüzlerce gangsteri ve suçluyu temsil eden kartlar bulunmakta. Kendine has yeteneklere sahip olan bu kahraman kartlarına karşı tarafla savaştıkça yenilerini ekleyebiliyor, düşman kartlarını kendi destemize dahil edebiliyoruz.

Gang Lords'da kart oyunlarımız 3 boyutlu ortamlarda oyun esnasında canlandırılmakta. Derin bir taktiksel yapı sunan Gang Lords oyun severlere ilginç bir deneyim sunuyor.

Can Erdil Şentürk

Gang Lords

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
307 TOPLAM İNDİRME

Gang Lords çeteleri yönettiğimiz bir kart oyunudur

Gang Lords çete savaşlarını konu alan ve iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerimizde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir kart oyunudur.

Gang Lords'da kendimizi çete savaşları nedeniyle şiddet ve terör içeisie batmış br şehirde buluyoruz. Bu şehirde para, güç ve saygınlık için elimizden geleni yapmalı, diğer çeteleri mağlup ederek en güçlü ganster haline gelmeliyiz.

Gang Lords'da toplayacağımız çeşitli kartlarla kendi çetemizi kuruyoruz ve diğer çetelerin karşısına çıkıyoruz. Kartlarımızın her biri kendine özel yeteneklere sahip. Bu kartları rakibimizin hamlelerine karşı doğru bir şekilde kullanmalı ve stratejik bir plan yapmalıyız.

Oyunda karşılaşmaları kazandıkça kartlarımızın özelliklerini geliştirebilmekteyiz. Ayrıca maçı kazanırsak rakibimizin takımında yer alan gangster ve suçluları da kart destemize dahil edebiliyoruz.

Gang Lords'da hamlelerimiz sonrasında 3 boyutlu bir ortamda çete savaşları canlandırılıyor. Oyunda yüzlerce kart yer almakta ve bizlere sokakların hükümdarı olma imkanı verilmekte. Eğer kart oyunlarını seviyorsanız Gang Lords hoşunuza gidecektir.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TRAP DA GANG

    Trap da Gang, Android için geliştirilen bir aksiyon oyunudur.
  • Gang Nations

    Gang Nations kendi çetenize liderlik yaptığınız bir mobil strateji oyunudur
  • Gang Thug Action

    Gang Thug Action mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Gang War Mafia

    Gang War Mafia, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz FPS shooter oyunu.
  • Lords Mobile APK

    Askerlerinizi savaş esnasında istediğiniz gibi konuşlandırabildiğiniz Lords Mobile APK'da, Krallığınızı kurun, özgün stratejinizi oluşturun ve rakiplerinizi yenin!
  • Clash of Lords APK

    Kendi şehrinizi yaratabildiğiniz Clash of Lords APK'da, diğer oyunculara karşı mücadele verin ve kahramanların kilidini açın.
  • Gun Gang

    Harika bir aksiyon oyunu
  • Kingdoms & Lords

    Kingdoms & Lords, Gameloft tarafından geliştirilen krallık kurma ve yönetme oyunudur.