Gbg TC-Döviz v1.01

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
302 TOPLAM İNDİRME
1.24 MB DOSYA BOYUTU

TÜRKİYE CUMHURİYETİ MERKEZ BANKASI'nın Internet üzerinden yayınladığı kurları otomatik olarak size gösteren bir modüldür.

ÜRETİCİNİN AÇIKLAMASI:

Program TÜRKİYE CUMHURİYETİ MERKEZ BANKASI'nın Internet üzerinden yayınladığı kurları otomatik olarak size gösteren bir modüldür. Herhangi bir kuruluşu bulunmamaktadır. Dolayısıyla sadece exe dosyayı çalıştırarak programı kullanabilirsiniz. Bunun için Internet bağlantınız olması yeterlidir. Bunun dışında yine Merkez Bankası sitesinde tarihi değiştirerek geçmiş bir döneme ait döviz kurlarınıda getirebilirsiniz. Tarih alanında noktalama yapmadan yani 02022006 gibi yazarak veya mouse'un sol tuşu ile takvim penceresini açıp buradan seçerek tarihi düzenleyebilirsiniz. Bu işlemden sistem otomatik olarak Merkez Bankasına bağlanacak ve kurları ekrana getirecektir. Burada gösterilen kurları EXCEL'e aktarabilir veya direk olarak yazıcı fax vs gibi yerlere gönderebilirsiniz.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gbg Chat v1.01

    Network ortamında bulunan bilgisayarlarla mesaj alma ve gönderme işlemini oldukça hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.
  • T.C.M.B. Döviz Kuru Tarayıcı

    TCMB Döviz Kuru Tarayıcı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası web sitesinde yayınlanmakta olan döviz kurlarının geçmişe dönük sorgulamalarını rahatça yapabilmeyi sağlar.
  • Nalçacıgil Online 1.0

    Döviz takip programı...
  • TC Kimlik - WSDL 1.1

    Pogramda istenilen bilgileri doldurunca arama yapmış oldugunuz sahsın bilgilerini veren bir yazılım
  • TcMax

    TC Kimlik numaranızı kullanarak soyunuzun diğer bireylerini gösteren TcMax, ücretsiz bir soyağacı bulma yazılımı.
  • Golaks Kurlar

    İnternet bağlantısı ile o güne veya geçmiş günlere ait merkez bankası döviz kurlarını rahat bir şekilde alabileceğiniz bir uygulama.
  • CD & DVD Takip Programı 1.6.66

    CD & DVD Takip programı fiyatlara kolaylıkla ulaşmanız için. Merkez Bankası döviz turlarınıda alıyor.
  • GBG AVCI 9.02

    Bilgisayarınız Size Ait Olsun, onu iradeniz dışında kimseyle paylaşmayın!