GeaCron History Maps

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
275 TOPLAM İNDİRME
1.9 MB DOSYA BOYUTU

GeaCron History Maps, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz dünya tarihi atlası uygulaması.

GeaCron History Maps, dünya tarihini araştırmayı sevenlerin kesinlikle göz atması gerektiğini düşündüğüm bir Android uygulaması. M.Ö 3000 yılından günümüze dünyanın herhangi bir noktasında hangi tarihi olayların yaşandığını hızlıca öğrenebiliyorsunuz.

5000 yılı telefon ve tabletimize taşıyan dünya tarihi atlası uygulaması GeaCron History Maps ile dünya üzerinde herhangi bir bölge ve ülkede yaşanmış tarihi olayları anında öğrenebiliyorsunuz. Bunun için arama kutusuna tarih bilgisini yazmanız yeterli. Örneğin; Arama listesinden olayı seçip 1492 yazdığınızda Kristof Kolomb’un ilk seferini düzenlediği bilgisi geliyor. Listeden şehri seçtiğinizde o şehrin harita üzerindeki konumu karşınıza çıkıyor. Bölge seçiminde de harita üzerinde bulmakta zorlandığınız bir ülkeyi kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Arama fonksiyonunun oldukça hızlı ve isabetli olduğunu söyleyebilirim.

Geçmişten günümüze tüm tarihi olaylar hakkında interaktif harita üzerinden bilgi veren GeaCron History Maps’in bana göre tek eksi yanı dil desteği. İngilizce haricinde desteklenen 6 dil arasında Türkçe yok. Eğer yabancı diliniz yeterli derecede değilse tarihi olayları anlamakta güçlük çekebilirsiniz.

Erkan Calp

GeaCron History Maps

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

GeaCron History Maps iOS uygulaması ile dünya tarihi atlasını yanınızda taşıyacaksınız.

GeaCron History Maps, geçmişten (M.Ö. 3000) günümüze hangi bölge ve ülkede hangi tarihi olaylar yaşandı bilgisini alabileceğiniz en iyi iOS uygulaması diyebilirim. iPhone ve iPad’inize ücretli olarak indirip faydalanabileceğiniz dünya tarihi atlası ile tek dokunuşla ülke ve şehirlerin harita üzerindeki yerini kolaylıkla bulma, dilediğiniz tarihte yaşanmış önemli olayları anında öğrenme şansına sahipsiniz.

Güncel bilgileri sunmak için internet bağlantısına ihtiyaç duyan dünya tarihi atlası uygulamasında üç arama seçeneği karşımıza çıkıyor. Bölge, şehir ve olay araması gerçekleştirebiliyoruz. Örnekle açıklamak gerekirse; 1099 yılını girdiğinizde o dönemin en büyük tarihi olayı Birinci Haçlı Seferi bilgisi çıkıyor. Tarihi olayın zamanını öğrenmek için de baş harfini (x savaşı gibi) yazmanız kafi oluyor. Haritada yerini bilmediğiniz bir ülke veya şehri de hızlı bir şekilde bulabiliyorsunuz. Tüm bilgilerin harita üzerinden gösterilmesi ise harika. Arama fonksiyonunun hızlı ve isabetli sonuçlar verdiğini eklemek gerek.

5000 yılı mobile başarılı bir şekilde sığdıran GeaCron’un Dünya Tarihi uygulaması tarihle ilgilenenler için harika. Yanınızda koca dünya tarihi atlası taşımak yerine M.Ö. 3000 yılına kadar yaşanmış tüm tarihi olaylara ulaşabileceğiniz bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Tabii ki biraz da olsa yabancı dil bilmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of History 2 APK

    Diplomatik zekanızı konuşturacağınız Age of History 2 APK, android cihazlarda strateji deneyimi yaşatıyor.
  • Notification History

    Notification History uygulamasıyla Android cihazlarınıza gelen bildirim günlüklerini kolayca izleyebilirsiniz.
  • History Eraser

    History Eraser, geçmiş bilgileri silmek için kullanılan bir mobil uygulamadır.
  • Android Delete History

    Android Delete History uygulaması sayesinde Android cihazlarında geçmişi kolaylıkla silebilirsiniz.
  • Easy History Cleaner

    Easy History Cleaner, Android cihazlarınız üzerinde bulunan neredeyse tüm geçmiş bilgilerini düzenli aralıklarla silerek cihazınızın performansını arttırabileceğiniz bir sistem uygulamasıdır.
  • Google Maps Go

    Google Maps Go, Google Haritalar uygulamasının hafif sürümü.
  • Offline Maps

    Offline Maps uygulamasındaki haritalara internet bağlantımız olmasa dahi erişim sağlayabiliyoruz.
  • City Maps 2Go

    City Maps 2Go ile binlerce çevrimdışı haritaya ulaşabilirsiniz