Geek Uninstaller

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,612 TOPLAM İNDİRME
2.46 MB DOSYA BOYUTU

Geek Uninstaller bilgisayarınızdaki yazılımları kolayca kaldırabilirsiniz

Geek Uninstaller bilgisayarınızda kaldırmakta zorlandığınız yazılımları temizlemek için kullanabileceğiniz kullanışlı bir program kaldırma aracıdır.

Program normal kaldırma işleminin yanında programların bıraktığı program kalıntılarını temizleme konusunda da başarılıdır. Bu şekilde program kalıntılarının bilgisayarınızı çöplüğe çevirmesinin ve performansını düşürmesininönüne geçebilirsiniz. Programın arayüzünden kaldırma işlemi sonucu uygulamaların bıraktığı çöp dosya ve klasörler tespit edilebiliir ve temizlenebilir.

Geek Uninstaller kayıt defteri temizleme konusunda da başarılıdır. Bilgisayarınıza yüklenen programların açtığı kayıt defteri girdileri programlar kaldırıldıktan sonra silinmeyebilir. Bu nedenle Geek Uninstaller bu girdileri silme konusunda pratik bir çözümdür.

Windows program kaldırma aracının virüs saldırıları sonucu kullanılamaz hale gelmesi gibi durumlarda daha da öne çıkan Geek Uninstaller acil durumlarda yardımınıza koşacaktır. Normal yollar ile kaldıramadığınız programları Geek Uninstaller ile kaldırabilirsiniz.

Ücretsiz bir program olan Geek Uninstaller'ın program silme konusundaki bir diğer kuvvetli yönü zorla program kaldırmadır. Programlar uninstall işlemini reddettiğinde Geek Uninstaller zorla kaldırma komutu sayesinde programı silebilmektedir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Revo Uninstaller

    Revo Uninstaller ile programları ve bıraktıkları kalıntıları tamamen sisteminizden temizleyebilirsiniz ve bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz.
  • Wise Program Uninstaller

    Wise Program Uninstaller ile bilgisayarınızdan kaldırmakta güçlük çektiğiniz yazılımları kaldırabilirsiniz.
  • IObit Uninstaller

    IObit Uninstaller, program kaldırma aracıdır. Lisans kodu gerekmeksizin ücretsiz olarak Windows 10 PC'nizdeki istenmeyen yazılımları kolayca kaldırabilirsiniz.
  • Simnet UnInstaller

    Simnet UnInstaller ile sisteminizde kurulu olan programları listeleyerek kolayca silebilirsiniz.
  • Soft4Boost Any Uninstaller

    Soft4Boost Any Uninstaller ile kaldırmakta güçlük çektiğiniz programları kaldırabilirsiniz
  • ESET Uninstaller

    ESET Uninstaller ile ESET ürünlerini güvenli bir şekilde bilgisayarınızdan kaldırabilirsiniz.
  • Express Uninstaller

    Express Uninstaller ile bilgisayarınızdaki programları kolayca kaldırabilirsiniz
  • Adobe Shockwave Player Uninstaller

    Adobe Shockwave Player Uninstaller, Adobe Shockwave Player eklentisini kaldırmanıza yardımcı olan bir program kaldırma aracıdır