Geekbench 4

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,550 TOPLAM İNDİRME
88 MB DOSYA BOYUTU

Geekbench 4, çapraz platform destekli işlemci testi programı.

Geekbench 4, mobil ve masaüstü bilgisayarınızın donanımının ne kadar güçlü olduğunu gösteren popüler işlemci testi programı.

Android, iOS sistemli telefon ve tabletlerin yanı sıra Windows, MAC hatta Linux işletim sistemli bilgisayarlarda işlemci performansını ölçmek için kullanılan sadece son kullanıcı olan bizlerin değil AMD, Microsoft, Samsung, LG, HP gibi popüler markaların da kullandığı Geekbench test programının 4. sürümünde ilk göze çarpan yenilenen arayüz. Elbette yeni testler de eklenmiş.

Cihazlar arası sistem performansını karşılaştırmaya izin veren çapraz platform destekli test programı Geekbench 4’te CPU ve Compute Benchmark seçenekleri mevcut. CPU Benchmark, gerçekteki kullanım senaryolarına uygun olarak işlemcinin performansını test ediyor ve test süresi 2 ile 20 dakika arasında sürüyor. Diğer seçenekte resim işleme gibi ortak bilgi işlem görevleri uygulanıyor. Bu test 2 ile 10 dakika arasında sürüyor. Her iki testte de tamamlandığında varsayılan web tarayıcınızda sayfa açılıyor ve sonuçları detaylıca görüyorsunuz.

Erkan Calp

Geekbench 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
282 TOPLAM İNDİRME

Geekbench 4, Android telefon ve tablet kullanıcıları için ücretsiz işlemci testi uygulaması.

Geekbench 4, Android telefon ve tablet kullanıcıları için çapraz platform destekli işlemci testi uygulaması.

Ücretsiz olarak indirip mobil cihazınızın tek ve çoklu çekirdek performansını ölçmenin yanı sıra işletim sistemi, işlemci hızı, belleği, grafik işlemcisi, ekran çözünürlüğü ve piksel başına yoğunluk gibi cihazınız hakkında detaylı bilgiler alabileceğiniz performans kıyaslama uygulaması Geekbench’in son sürümünde yenilenen tasarım ve cihazın gücünü zorlayan yeni testlerin eklendiği gözümüze çarpıyor.

Cihazın işlemcisine yoğunlaşan test uygulaması Geekbench 4 ile test sonrasında hem tek çekirdek hem de çok çekirdek tarafında cihazınızı diğer cihazlarla karşılaştırma şansına da sahipsiniz. Tabii ki tüm testleriniz kaydediliyor ve cihazınızın yazılımını güncellediğiniz vakit tekrar test yapıp karşılaştırma yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Geekbench 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
187 TOPLAM İNDİRME

Geekbench 4, iPhone ve iPad cihazınızın işlemci, işlemci hızı, bellek miktarı gibi detayları verip performans testi yapıyor.

Geekbench 4, popüler markaların da tercih ettiği performans kıyaslama programı ve mobil platformda da işlemci testi yapmak için kullanılabilen en iyi uygulamalardan biri.

iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip kullanabileceğiniz test uygulamasıyla Apple’ın gizli tuttuğu iOS cihazların bellek miktarını da öğrenebiliyorsunuz.

Telefon veya tabletinizin modeli (yazılım dosyası indirirken işe yarıyor), işletim sistemi, işlemci ve hızı, bellek miktarı gibi donanımsal bilgiler karşınıza çıkıyor. Cihazınızın tek ve çoklu çekirdek performansını merak ediyorsanız Select Benchmark altında CPU’ya dokunarak testi başlatıyorsunuz. Biraz zaman alan testin ardından cihazınızın skoru sistem bilgileriyle birlikte dökülüyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • PCMark

    PCMark bilgisayarınızın performansını ölçmek için kullanabileceğiniz bir benchmark programıdır
  • PIX

    PIX oyunlarınızın DirectX 12 performansını analiz etmenize yardımcı olan bir araçtır
  • Heaven Benchmark

    Heaven Benchmark, Unigine temelli ilk DirectX 11 ekran kartı test etme (benchmark) programıdır.
  • AS SSD Benchmark

    AS SSD Benchmark, Solid State Disk'lerinizin (SSD) performansını test etmenize olanak tanıyan ücretsiz bir uygulamadır.
  • XtremeMark

    XtremeMark, ücretsiz ve ufak boyutlu işlemci benchmark test programı.
  • IOzone Filesystem Benchmark

    IOzone Filesystem Benchmark, bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz basit ve güçlü bir benchmark programıdır.
  • 3D Mark

    Ekran Kartı Benchmark Programı