Genel Hasta Takip Programı

DENEME SÜRÜMÜ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13,401 TOPLAM İNDİRME
4.5 MB DOSYA BOYUTU

Genel Hasta Takip Programı, hastalarınızın muayene ve reçete takibi rahatlıkla yapmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir yazılım.

Genel hasta takip programı,tüm hekim gruplarının ve sağlık ünitelerinin kullanabileceği çok kapsamlı ve kullanışlı bir uygulamadır. Halen birçok hekim tarafından kullanılmakta ve herhangibir sorunla karşılaşılmamıştır. Kayıtlı 1400'ün üzerinde örnek var.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • JXCirrus CalCount

    JXCirrus kalori hesaplama programı, kilo kaybetme sürecine olanlar, egzersizlerini takip etmek isteyenler ya da sadece ne yediğini izlemek isteyenler için tasarlanmış beslenme ve egzersiz günlüğüdür.
  • Hasta Takip Programı

    Doktor ve diğer sağlık personellerinin hastaları ile ilgili verilerini bilgisayar ortamında düzenli bir şekilde saklamalarını ve yönetmelerini sağlayan bir hasta takip otomasyon programı.
  • Sofra Pro Gıda Yemek Tarif Takip Programı

    İki yüzden fazla yemek tarifinin yapıldığı programa, siz de kendi tariflerinizi ekleyebilirsiniz.
  • Genel Hasta Takip v3.0

    Sağlık kuruluşlarında kullanılmak üzere hazırlanmış program ile, kuruluşlar hastalarının birçok bilgisini tutabilecek ve hasta takibi yaparak daha verimli sağlık hizmeti verebilecekler.
  • AGSoft İç Hastalıkları ve Kardioloji Hasta ve Randevu Takip Programı

    Program Kardioloji uzmanı doktorlar için özel olarak, doktorlarla işbirliği yapılarak hazırlanmıştır.
  • Easy Calorie Counter

    Windows için Easy Calorie Counter programı, USDA beslenme veri tabanını kullanarak bulut tabanlı kullanıcı gönderilerinde arama yapmanızı ve kendi girişlerinizle veri tabanını popüler hale getirmenizi sağlayan bir programdır.
  • Health Tracker

    Health Track yazılımı sağlık durumunuzu takip etmenizi sağlayan bir programdır.
  • SigarPro (Sigara Bırakma Programı)

    Sigarayı bırakmak isteyip bir türlü bırakamıyorsanız Sigar Pro'yu ücretsiz olarak sitemizden indirerek yavaş yavaş sigarayı bırakabilirsiniz.