Geneshift

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Geneshift kuşbakışı kamera açısıyla oynanan bir aksiyon oyunudur

GeneshiftGeneshift eğer hızlı bir oynanışa sahip olan ve bolca aksiyon içeren bir oyun oynamak isterseniz tavsiye edeceğimiz top down shooter türünde bir aksiyon oyunu.

Geneshift'de zombiler ve mutant canavarlar gibi düşmanlarla savaşarak dünyayı kurtarmaya çalışan kahramanların yerine geçiyoruz. Oyunda silahlarımızı kuşanıyor ve mutant güçlerini de kullanarak düşmanlarımızla çarpışıyoruz.

Geneshift görünüm olarak bize GTA 2'yi hatırlatıyor. Benzer yapıdaki renki patlama efektleri bu atmosferi vermekte. Oyunda araçlara yer verilmesi ve oyuncuların bu araçlara binerek düşmanlarını ezip geçebilmesi de Geneshift'i GTA 2'ye yaklaştırıyor.

Geneshift'i dilerseniz tek başınıza senaryo modunda oynayabiliyor, dilerseniz online modlarda 5'e 5 savaşlar yapabiliyorsunuz. Ayrıca oyunun senaryo modu ortak oyunculu olarak oynanabiliyor, 4 arkadaş birlikte savaşabiliyor.

Geneshift'de araçları bombaya dönüştürebiliyor, araçlardan dışarıya ateş edebiliyorsunuz. Oyunda tecrübe puanı kazanarak 30'dan fazla taktiksel savaş yeteneğinin kilidini açabilirsiniz. Geneshift'in online oyun modları arasında Capture the Flag, Zombie Survival, Checkpoint Racing gibi modlar yer almakta. 

Göze hoş görünen grafiklere sahip olan Geneshift, düşük sistem gereksinimleri sayesinde eski sistemlerde de rahatça çalışabiliyor. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows XP işletim sistemi

- 1.2 GHz işlemci

- 1 GB RAM

- 256 MB, OpenGL 2.0 destekli ekran kartı

- İnternet bağlantısı

- 256 MB boş depolama alanı

Oyunun demosunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme


Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • A Way Out

    Oldukça farklı bir oyun olan A Way Out’u arkadaşlarınız ile birlikte deneyimlemek için hemen oyunu indirin.
  • Assassin's Creed

    İlk Assassin's Creed oyununu oynadınız mı? Pek çok kişinin ilk göz ağrısı olan bu oyunu oynayın ve Assassin's Creed serisinin doğuşuna tanıklık edin.
  • Blasphemous 2

    Blasphemous 2 size tövbe ettirmek için geldi. Hemen Blasphemous 2 indirin ve bu zorlu oyunu tecrübe edin.