GeoGebra Classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.3/5 ZİYARETÇİ
145 TOPLAM İNDİRME

Android ve iOS platformundan sonra Windows platformu için de yayınlanan GeoGebra Classic kullanıcılara matematik öğretmeye devam ediyor.

Yazılım dünyası her geçen gün büyümeye devam ediyor. Kullanıcıların teknolojiye yönelmesiyle birlikte yazılım dünyası da her geçen gün gelişmeye ve yepyeni ürünler ortaya çıkarmaya devam ediyor. Android ve iOS platformunda milyonlara ulaşan uygulamalar arasında yer alan GeoGebra Classic, Windows platformu için de yayınlandı. Ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan ve tamamen ücretsiz bir kullanım sunan GeoGebra Classic indir, Türkçe dil desteğine de sahip. Günümüzde 100 milyondan fazla öğrenciye ev sahipliği yapan başarılı uygulama matematiğin yanı sıra kullanıcılarına Geometri'de öğretiyor. Türk öğretmenlerin ders notlarına ev konu anlatımlarına ev sahipliği yapan başarılı uygulama, Android ve iOS platformunda da düzenli olarak güncellemeler alıyor.

GeoGebra Classic Özellikleri

  • Android, iOS ve Windows sürümler,
  • Ücretsiz kullanım,
  • Türkçe kullanım,
  • Farklı dersler ve konu anlatımları,
  • Düzenli olarak güncellenen içerikler,
  • Java tabanlı,
  • Dinamik,

Java tabanlı bir uygulama olarak karşımıza çıkan GeoGebra Classic, dinamik yapısı ile günümüzde 100 milyondan fazla kullanıcıya ev sahipliği yapıyor. Düzenli olarak içeriklerini güncelleyen ve kullanıcılarına matematik ve geometri öğretmeyi amaçlayan uygulama, Türkçe dil desteğine sahip. İlköğretimden üniversiteye kadar pek çok kitleye hitap eden başarılı yapım, günümüzde Android ve iOS platformlarının yanı sıra Windows platformunda da kullanılmaya başlandı. Kullanıcılarıan geniş bir ders kaynağı sunan başarılı uygulama, oldukça sade içeriklere de ev sahipliği yapıyor.

Matematik ve geometriyi öğrenme ve öğretme amacıyla geliştirilen GeoGebra Classic indir, Web platformunda da oldukça basit bir yapıya sahip. Sade arayüzü ile kullanıcılarına kolay bir kullanım sunan başarılı uygulama ülkemizde geniş kitleler tarafından kullanılmaya devam ediliyor. Oldukça öğretici içerikleri bünyesinde bulunduran yapım, düzenli olarak güncellemeler almaya devam ediyor.

GeoGebra Classic İndir

Android platformu için Google Play, iOS platformu için App Store ve Windows platformu içinde resmi web sitesi üzerinden ücretsiz olarak dağıtılan GeoGebra Classic, günümüzde 100 milyondan fazla oyuncuya ev sahipliği yapıyor. Uygulamayı hemen indirip Matematik ve Geometri öğrenmeye başlayabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

GeoGebra Classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Akıllı telefonunuzda GeoGebra Classic ile matematiksel işlemler yapabileceksiniz.

Akıllı telefonların getirdiği pek çok özellik günlük hayatta işlerimizi kolaylaştırmaya devam ediyor. Her geçen gün akıllı telefonların hayatımızdaki önemi artmaya devam ederken getirdiği pek çok özellikte hayatımızdaki yerini alıyor. Akıllı telefonlar üzerinden fatura ödeme işlemi, fotoğraf çekinme, videolar düzenleme, oyunlar oynama gibi pek çok işlemi gerçekleştirirken yeri geldiğinde de eğitim içerikli uygulamalardan yararlanıyoruz. Google Play ve App Store üzerinde yayınlanan GeoGebra Classic kullanıcılara akıllı telefonları üzerinde matematik ve geometri öğrenme fırsatı sunuyor.

GeoGebra Classic APK ücretsiz olarak hem Android hem de iOS platformunda kullanıcılara sunuldu. 3D grafik açılarına sahip olan başarılı uygulama kullanıcılara matematik ve geometri alanlarında pek çok bilgiyi öğrenme fırsatı veriyor. Sayısal bölüm okuyan öğrencilerin epey işine yarayan uygulama da pek çok özellikte ücretsiz olarak sunuluyor. Düzenli olarak güncellemeler de almaya devam eden uygulama, aldığı bu güncellemeler ile de yepyeni özelliklere kavuşuyor.

GeoGebra Classic APK Özellikleri

  • 3D grafik açıları,
  • Elektronik tablolar,
  • Geometri ve matematik içerikleri,
  • Grafik çizebilme imkanı,
  • Ücretsiz,
  • Android ve iOS sürüm,

Dünyanın dört bir yanından milyonlarca kullanıcıya sahip olan başarılı uygulama GeoGebra Classic, eğitim uygulamaları arasında yer alıyor. Kullanıcılara kendi grafiklerini çizebilme ve matematik alanında kendilerini geliştirme fırsatı veren yapım, geometri içerikleri ile sayısal bölümü öğrencilerinin yüzünü güldürüyor. Tamamen ücretsiz olarak yayınlanan uygulama da kullanıcılara pek çok özellik sunuluyor. Bu özelliklerden bir tanesi de elektronik tablolar oluyor. Kullanıcılar çizdikleri tabloları elektronik olarak da görüntüleyebiliyorlar.

Google Play üzerinde 1 milyondan fazla kez indirilen GeoGebra Classic APK, günümüzde ülkemizden de kullanıcılara ev sahipliği yapıyor. Google Play’de eğitim uygulamaları arasında üst sıralarda bulunan uygulama, başarılı gidişatına devam ediyor.

GeoGebra Classic APK İndir

Google Play üzerinde 4.2 gibi bir inceleme puanına sahip olan yapım, hem Android hem de iOS platformunda ücretsiz olarak indirilip kullanılabiliyor.

Doğukan Çağlakpınar

GeoGebra Classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
46.5 MB DOSYA BOYUTU

GeoGebra Classic ile telefonunuzda matematiksel işlemler yapabilecek, sonuçları görebileceksiniz.

Pandemi süreciyle birlikte hayatımızı artık uzaktan idare eder olduk. Günümüzde pek çok şirket pandemi nedeniyle uzaktan çalışmaya geçerken yer yer eğitim süreci de uzaktan yapılıyor. Korona virüsü hala ülkemizde ve dünya da varlığını sürdürürken internet kullanımı da artmaya devam ediyor. Günümüzde insanlar artık pek çok işi online ortamlarda gerçekleştiriyor. Bazen eğitim videoları internetten izleniyor bazen de faturalar online ortamlarda ödeniyor. Eğitim uygulamaları arasında yer alan GeoGebra Classic pandemi sürecinde en çok indirilen eğitim uygulamaları arasında yer alıyor.

Bünyesinde milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapan uygulama, içeriğinde matematik ve geometri içerikleri bulunduruyor. Ücretsiz olarak yayınlanan uygulama ülkemizden de geniş bir kitle tarafından kullanılmaya devam ediliyor. Kullanıcılara pek çok özelliği ücretsiz olarak deneyimleme fırsatı veren başarılı yapım kitlesini artırmaya devam ediyor.

GeoGebra Classic Özellikleri

  • 3D grafikler,
  • Elektronik tablolar,
  • Veri analizi,
  • Cebir, matematik ve geometri problemleri,
  • Ücretsiz kullanım,

Android ve iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan GeoGebra Classic, eğitim uygulamaları arasında yer alıyor. Bünyesinde kullanıcılara çeşitli problemleri çözme ve elektronik tablolarda görüntüleme imkanı veren yapım, günümüzde milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ülkemizde de epey yaygın olan uygulama sayesinde kullanıcılar matematik ve geometri soruları çözebiliyor, cebir alanında kendilerini geliştirebiliyorlar. Birbirinden farklı özellikleri de deneyimleme şansı veren yapım, olasılık alanında da pek çok içeriklere sahip.

Kullanıcılar uygulama ekranında basit parmak hareketleri ile tablolar çizebilecek, problemler üzerinde yazma çizme işlevselliğinden yararlanabilecekler. Ücretsiz olarak kullanılan uygulama da sonuçları kaydedebilir ve diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

GeoGebra Classic İndir

Uygulamayı Android için Google Play, iOS için ise App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DynEd

    DynEd indirin, en iyi İngilizce dil öğrenme programına sahip olun.
  • Microsoft Teams

    Ücretsiz olarak kullanılan Microsoft Teams uygulaması ile saatlerce görüntülü sohbetler edebileceksiniz.
  • GE Trans Translator (Almanca - İngilizce)

    Dr Friedrich Köhler''in Köhler German-English eğitim cd'sinden ücretsiz dağıttığı sözcük(ler)...
  • Türkçe-İngilizce Sözlük

    Ücretsiz Türkçe - İngilizce Sözlük programı olarak kullanabileceğiniz bu programda, devasa bir veri tabanı bulunabiliyor.
  • Media Player Classic Home Cinema

    Media Player Classic Home Cinema (Media Player Classic), Windows için ücretsiz, hızlı, tüm video ve ses dosya formatlarını oynatan medya oynatıcısı.
  • Classic Start 8

    Classic Start 8 ile Windows 8'e başlat menüsü ekleyebilirsiniz
  • Classic Windows Start Menu

    Classic Windows Start Menu ile klasik başlat menüsünü bilgisayarınızda kullanabilirsiniz
  • Babylon

    Babylon ile çevirilerinizi pratik ve hızlı şekilde gerçekleştirebilecek; Wikipedia arşivlerine 20 farklı dilde ulaşabilecek ve 75 farklı dilde metin çevirisi yapabileceksiniz.