Glamourizer

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
19,198 TOPLAM İNDİRME
7.5 MB DOSYA BOYUTU

Fotoğraflardaki leke, kırmızı göz, karanlık gibi küçük hataları basit adımlarla düzeltebileceğiniz Glamourizer'ın ayarları kaydetme özelliği sayesinde aynı kişinin yüzlerce fotoğrafını tek tıklamayla rötuşlayabilirsiniz.

Fotoğraf portreleri üzerinde basit düzeltmeler yapmanızı sağlayan Glamourizer sayesinde fotoğraflardaki kusurları giderebilirsiniz. Basit adımlarla en doğal sonuca ulaşmanızı sağlayan programla gözlerdeki kırmızı renkleri giderebilir, resmi aydınlatabilir, çil, sivilce ve leke izlerini kapatabilirsiniz. Glamourizer, cilde en sağlıklı rengini kazandıracak şekilde bir renk ayarlamasıyla her tür fotoğrafı en iyi haline getirebilir.

Programın en güzel özelliklerinden birisi yaptığınız değişiklikleri hatırlayarak istediğiniz kadar fotoğrafa uygulayabilmesi. Bu sayede düzeltme yaptığınız bir kişinin yüzlerce fotoğrafında aynı düzeltmeleri uygulayabilirsiniz. Silmek istemediğiniz fotoğrafları rötuşlarla düzelterek en güzel şekilde saklamak isterseniz pratik bir kullanım sunan Glamourizer'ı deneyebilirsiniz.

Önemli! Programın kullanımıyla ilgili örnekli ve detaylı açıklamalara buradan ulaşabilirsiniz.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • Milton

    Milton resim programı ile resim çizmek farklı bir boyuta ulaşıyor!
  • Firegraphic

    Firegraphic resim dosyaları yöneticisi sayesinde resim dosyalarınızı organize edebilir, düzenleyebilir ve yazıcıdan çıkartabilirsiniz.
  • Fotor

    Fotor, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme ve grafik editörüdür.
  • ImageJ

    Resim ve fotoğraflarınızı düzenlemek ve editlemek için ücretsiz bir resim editörü arıyorsanız ImageJ programını kullanabilirsiniz.
  • Imagisizer

    Imagisizer, resim dosyalarını toplu olarak yeniden boyutlandırmanıza olanak sağlayan basit bir resim boyutlandırma programıdır.
  • Jpegcrop

    Jpegcrop, resim dosyalarınız üzerinde kırpma, döndürme v.b. işlemleri kolayca yapabileceğiniz ücretsiz bir resim editörüdür.
  • Tinuous

    Tenuous sayesinde resim ve fotoğraflarınızın formatını kolayca diğer resim formatlarına dönüştürebilirsiniz.