Glitch Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir aksiyon oyunu

Glitch Dash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Geometrik şekillerin arasında ilerleyerek yüksek puanlara ulaşmaya çalıştığınız oyunda son derece keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon ve macera oyunu olarak dikkat çeken Glitch Dash, harika mekanikleriyle dikkat çekiyor. Reflekslerinizi sonuna kadar sınamanız gereken oyunda farklı engellerin de üstesinden gelmeniz gerekiyor. Güzel ve harika bir atmosfere sahip olan oyunda baltaların ve imkansız engelleri aşmalısınız. Zorlu görevleri de tamamlamanız gereken oyunda işiniz çok zor. Harika grafikleyle de ön plana çıkan oyunda efsanevi bir atmosfer yer alıyor. Mükemmel bir koşucu olmak için tüm zorlukları aşmanız gereken Glitch Dash oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Glitch Dash ile arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz.

Glitch Dash oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Glitch Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
169 MB DOSYA BOYUTU

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun

Glitch Dash, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon ve macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz mükemmel bir mobil oyun olan Glitch Dash ile arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz.

Harika atmosfere sahip olan bir mobil oyun olan Glitch Dash ile engelleri aşıyor ve reflekslerinizi sınıyorsunuz. İmkansız engelleriyle dikkat çeken oyunda harika grafikler bulunuyor. Kaliteli grafikleriyle de dikkat çeken oyunda mükemmel zaman geçirebiliyorsunuz. Reflekslerinizi sonuna kadar sınayabileceğiniz oyunda tüm engelleri de aşmalısınız. Macera severlerin de beğenerek oynayabileceği oyunda zorlu görevleri de tamamlamalısınız. Harika grafikleyle de ön plana çıkan oyunda efsanevi bir atmosfer yer alıyor. Glitch Dash oyununu mutlaka denemelisiniz.

Glitch Dash oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Diner Dash

    Diner Dash, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz başarılı bir restoran işletme oyunu.
  • Zombie Dash

    4 farklı macera dünyasında, zamana bağlı kalmadan zombilere karşı savaştığınız eğlenceli bir aksiyon oyunu.
  • Geometry Dash APK

    İmkansız denecek seviyelere meydan okumak istiyorsanız, ritim tabanlı aksiyon platform oyunu olan Geometry Dash APK'yı indirin ve becerilerinizi herkese gösterin.
  • Dub Dash

    Dub Dash, kendine özgü muhteşem müzikleri eşliğinde Android ve iOS oyuncularına sunulan ücretsiz ve harika bir aksiyon oyunu.
  • Dash Legends

    Dash Legends, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dash Masters

    Dash Masters, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Cartoon Network Party Dash

    Kötüler partiyi bastı! Hemen oradan kaçın.
  • Talking Tom Hero Dash

    Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla rakun çetesini çökertin.