Glory of Generals 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
541 TOPLAM İNDİRME
187 MB DOSYA BOYUTU

Glory of Generals 2, Windows cihazlarda ücretsiz oynanabilir çoklu oyuncu destekli savaş strateji oyunu.

Glory of Generals 2, Windows tarafında hem mobil hem de masaüstünde oynanabilen diğer deyişle evrensel oyunlar arasında. Windows platformunda ilginç olarak ücretsiz indirilmeye sunulan oyun hem tekil hem de online modda birbirinden nefes kesen, bağımlılık yapan seçenekler sunuyor.

Savaş strateji oyunu severlerin kalbini çalan Command & Conquer’in görsel açıdan biraz zayıflatılmış hali diyebileceğim Glory of Generals 2’de kara, hava ve denizde üstünlük kurmak isteyen her biri farklı stratejiler izleyen yenilmesi zor komutanların bulunduğu oyunda tekli modda oynamayı seçtiğimizde askeri görevler içeren bölümler karşımıza gelirken, multiplayer moduna geçtiğimizde dünya genelinde komutanlarla karşılıklı stratejilerimizi uygulama şansımız oluyor.

Oyunda kara, deniz ve havada hem savunma hem de saldırı hattında kullanabildiğimiz 70 birlik bulunuyor ve bunlar geliştirilebilir yapıda. Ayrıca savaşın hakimi olmamıza yardımcı taktiksel kartlar yer alıyor.

Erkan Calp

Glory of Generals 2

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Glory of Generals 2, Android platformunda en iyi savaş - strateji oyunlarından biri.

Glory of Generals 2, Android cihazınıza indirip satın alım yapmadan keyifle oynayacağınız savaş – strateji oyunu. Boyutuna göre harika görseller sunan oyunda özel görevlere katılma, diğer komutanlarla karşı karşıya gelme, komutan yeteneklerinizi sınayabileceğiniz 5 oyun modu olmak üzere uzun süre sizi ekran başına killtleyecek oyun seçenekleri bulunuyor.

Savaş strateji sevenlerin bir numaralı oyunu Command & Conquer’in basitleştirilerek mobil platforma uyarlanmış hali desek sanırız abartmış olmayız. Kara, hava ve deniz kuvvetleri birliklerine komuta edebildiğiniz oyunda ister tek başınıza isterseniz de çoklu oyuncu modunda savaşlara katılıyorsunuz. Her iki modda da oyun seçeneğiniz oldukça fazla.

Her biri ayrı yeteneğe sahip benzersiz komutanlarla hava, kara, deniz zorlu hava koşulları demeden bir yandan düşman ordusuyla savaşıp diğer yandan üssünüzü korumaya çalıştığınız aksiyon dozu yüksek oyunda geliştirme seçenekleri de tatmin edici düzeyde.

Erkan Calp

Glory of Generals 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
113 MB DOSYA BOYUTU

Glory of Generals 2, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz kaliteli savaş strateji oyunu.

Glory of Generals 2, savaş strateji oyunlarından keyif alıyorsanız uzun süre ekran başınıza kitleneceğiniz bir yapım. Boyutuna rağmen etkileyici görseller sunan oyun iOS platformunda 1TL’nin altında fiyatıyla beğenimizi kazandı. Fiyatını sonuna kadar hak eden bir yapım olduğunu söyleyebilirim.

Hem iPhone hem de iPad’de (tabii ki bu tarz oyunlar tablette bir başka gözükür, daha zevkli oynanış sunar) oynanabilen popüler savaş oyununda hava, deniz ve kara birliklerini kusursuzca yönetebilen komutanların yerine geçerek komuta etme yeteneğinizi ölçen görevlere katılabildiğiniz gibi online moda geçiş yaparak diğer komutanlarla baş başa gelebiliyorsunuz. Tekil modda oynamayı tercih edenler için farklı ve uzun süreli oynanış sunan modlar içeren oyunda birliklerin geliştirilebilir yapıda ve fazla detaylı olmasını da atlamamak gerek.

Erkan Calp

Glory of Generals 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Glory of Generals 2, Windows Phone platformunda ücretsiz kategorisinde en kaliteli savaş strateji oyunu.

Glory of Generals 2, Windows Phone platformunda ücretsiz indirilmeye sunularak bizi bizden alan savaş strateji oyunu. Detaylı yüksek kalitede görsellerine rağmen düşük boyutlu olmasıyla dikkat çeken oyunda kimi zaman karada, kimi zaman havada, kimi zaman da denizde savaşıyoruz.

70’in üzerinde en gelişmiş silahlı, donanma ve hava kuvvetleri birliklerine komuta etme imkanı tanıyan oyunda her biri farklı yeteneğe sahip onlarca komutan bulunuyor ve hepsiyle birebir savaşabiliyoruz. Dilersek tamamlanması zaman alan, en az online mod kadar heyecanlı görev bölümlerine katılabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Glory of the Roman Empire

    Roma'yı daha güçlü ve güzel yapmak için çalışacağınız bir strateji oyunu.
  • From Glory To Goo

    From Glory To Goo, oyunculara başka bir gezegende geçen gerçek zamanlı strateji deneyimi sunuyor.
  • Tales Of Glory

    Tales Of Glory sanal gerçeklik ile oynanan bir aksiyon oyunudur
  • Games of Glory

    Games of Glory online olarak oynayabileceğiniz ücretsiz bir aksiyon oyunudur
  • Command & Conquer: Generals Zero Hour Reborn

    Command & Conquer Generals oyununun yamasıdır.
  • Heroes & Generals

    Heroes & Generals ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online FPS oyunudur
  • Warhammer 40,000: Dawn of War 2

    Warhammer 40,000: Dawn of War II ile savaş kaldığı yerden devam ediyor. İlk oyunun başarısından sonra gelen Dawn of War II ile galaksiye hükmetmeye çalışın.
  • Call of War

    Call of War, 2. Dünya Savaşı'nda geçen, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz sıra tabanlı bir strateji oyunudur.