Glozzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
136 TOPLAM İNDİRME
13.4 MB DOSYA BOYUTU

Glozzle, 3 boyutlu nesneleri birleştirmeniz gereken uzun soluklu bir bulmaca oyunu.

Glozzle, Windows platformunda şimdiye kadar rasladığım en ilginç bulmaca oyunu. Parçalarına ayrılmış Üç boyutlu objeleri eski hallerine getirmek için bazen dakikalarımızı verdiğimiz oyun tablet ve masaüstü bilgisayarda rahatlıkla oynanabilecek şekilde tasarlanmış. Her iki cihazda da oynarken keyif aldım.

Magma Mobile tarafından geliştirilen Glozzle, türünün en iyilerinden diyebilirim. Oyundaki amacımız parçalara ayrılmış neon renkli üç boyutlu nesneleri farklı yönlere (dikey, yatay, çaprazlama, ters çevirme) döndürerek olması gereken haline getirmeye çalışmak. Oynanış fazlasıyla basit geldi değil mi? Size 1000’den fazla seviye olduğunu söylesem fikriniz sanırım biraz değişecektir.

Kolay, orta ve zor ayarlarda oynanabilen 3 boyutlu bulmaca oyununda puan kazanma olayı ise nesneleri birleştirme hızınıza göre farklılık gösteriyor. Bölüme başladığınızda ekranın herhangi bir köşesinde sayaç çıkmıyor ancak yıldızlara dikkatli bakarsanız zamanın aktığını, ne kadar hızlı olmanız gerektiğini anlıyorsunuz. Objeyi eski haline döndürmek için size verilen süre de seçtiğiniz zorluk düzeyine değişiyor. Bence oyundan keyif almak istiyorsanız, parmaklarınızı en hızlı şekilde kullanmanız gereken zor ayarını seçin.

Tek başınıza oynayabileceğiniz, puanınızı arkadaşlarınıza göstererek onlarla kapışabileceğiniz oldukça zevkli bir bulmaca oyunu diyebileceğim Glozzle, ücretsiz olarak indirilebiliyor ve en güzeli oyun esnasında sağdan soldan aniden çıkan veya sabit duran reklamlarla karşılaştırmıyor. Eğer bol vaktiniz var ve de bulmaca türünü seviyorsanız uzun süre yeni bir oyuna bakmayacağınız Glozzle’ı indirip deneyin derim.

Erkan Calp

Glozzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Glozzle, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz farklı ve orijinal bir bulmaca oyunudur. Eğlenceli bulmaca oyunlarının yapımcısı olan Magma Mobile tarafından geliştirilen Glozzle, son zamanlarda çıkmış en orijinal oyunlardan birisi olabilir diye düşünüyorum.

Glozzle, özellikle 3D sevenlere hitap ediyor çünkü oyunda amacınız ekranda beliren karmaşa içerisindeki çizgilerden 3D bir resim oluşturabilmek. Bunun için de parmağınızla ekranı sağa sola aşağı yukarı kaydırıyor ve tam çizgilerin birbiri ile birleştiği ve yerlerine oturduğu ana denk getirmeye çalışıyorsunuz.

Özellikle neon renkleri ve sade arka planı ile dikkat çeken oyun, sizi yalnızca amaca odaklamak için tasarlanmış gibi duruyor. Herhangi bir dikkat dağınıklığı olmadan ortadaki resme odaklanabiliyor ve doğru seviyeye getirebiliyorsunuz.

Oyunun kontrolleri de yukarıda söylediğim gibi gayet kolay, tek yapmanız gereken parmağınızı ekran üzerinde sürüklemek. Bu yüzden de oyun her yaştan ve her seviyeden oyuncuya hitap ediyor diyebilirim.

Oyunda 3 binden fazla level bulunduğunu da belirtmek gerek. Böylece saatler boyunca sıkılmadan oynayabileceksiniz. Oyun ilk başta kolay gibi görünse de gittikçe karmaşık ve daha zor hale geldiğini de söylemeliyim.

Siz de bu tarz bulmaca oyunlarını seviyorsanız Glozzle'ı indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Glozzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
30.8 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Glozzle, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Son zamanlarda geliştirilmiş en orijinal oyun yapılarından birisine sahip olan oyunda hem zorlanacak hem de eğleneceksiniz diye düşünüyorum.

Glozzle bir bulmaca oyunu fakat bugüne kadar oynadıklarınızdan çok farklı. Oyunda temel amacınız 3D resimler oluşturmak. Bunun için ekranda karmaşık ve dağınık halde çizgiler ve şekiller görüyorsunuz. Bunlar aslında doğru noktadan bakıldığında 3D resim oluşturuyorlar. Sizin de amacınız parmağınızla doğru noktaya gelebilmek.

Oyunun kontrolleri ise çok kolay diyebilirim. Yukarıdaki amaca ulaşmak için tek yapmanız gereken parmağınızı ekranda sağa sola aşağı yukarı kaydırmak. Böylece çizgiler ve şekiller yanyana geliyor ve düzgün bir resim oluşturuyorlar. Ne kadar hızlı olursanız o kadar çok puan alabiliyorsunuz.

Oyunun tasarımına gelecek olursak, neon renkler başrolde bulunuyor diyebilirim. Resimler neon ve parlak renklerden çizilmiş, bununla birlikte arka plan sade bırakılmış, böylece resme odaklanıp çok daha rahat çözebiliyorsunuz.

Oyunda 3.000'den fazla level bulunuyor. Böylece canınız sıkıldığında, otobüs beklerken ya da kısa bir oyun oynamak istediğinizde size saatler dolusu eğlence sunan bir oyun olduğunu da eklemek istiyorum.

Her yaştan ve her seviyeden oyuncuya hitap eden bu oyunu, bulmaca seven herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Glozzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Glozzle, parçalara ayrılmış 3 boyutlu objeleri eski haline getirmeye çalıştığınız yepyen bir Windows Phone oyunu.

Glozzle, Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz, oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız harika bir 3 boyutlu bulmaca oyunu.
Magma Mobile imzasını taşıyan ve Türkçe olarak oynanabilen bulmaca oyununda amacınız parçalara ayrılmış 3 boyutlu objeleri doğru şekilde birleştirmek. Farklı renkte ve farklı boyutlarda tasarlanmış nesneleri birleştirmek ilk bölümlerde yardımcı sayesinde oldukça basit olsa da ilerleyen seviyelerde oldukça zorlaşıyor.

Parçalanmış nesneleri dikey, yatay, çapraz konuma kaydırarak ve döndürerek tek bir 3 boyutlu obje haline getirmeye çalıştığınız oyunda 1000’den fazla seviye bulunuyor ve daha 100. Seviyeye ulaşmadan işler içinden çıkılması zor hale gelmeye başlıyor. Tabii ki zorluk seviyesini kolay olarak ayarlayıp birkaç dakikada bu enfes oyunu sonlandırmanız mümkün ancak oyundan zevk almak istiyorsanız zora ayarlamanızı öneririm. Bu noktada oyunun hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap ettiğini söyleyebilirim.

Bazen tek bir parmak kaydırma hareketiyle geçebileceğiniz bazende düşünmeniz, kafa patlamanız gereken bulmacalarla süslenen harika bir Windows Phone oyunu olan Glozzle’da yüksek puan kazanmak için objeleri olabildiğince kısa sürede birleştirmeniz gerekiyor. Tek bir obje haline getirme işlemi ne kadar uzun sürerse o kadar az puan kazanmış oluyorsunuz. Ancak her halükarda sonraki seviyeye atlamış oluyorsunuz.

Glozzle, Windows Phone telefonumda şimdiye kadar oynadığım en sürükleyici bulmaca oyunu. İlk başlarda kolay gibi görünen ancak oynadıkça saran yapımlardan hoşlanıyorsanız kesinlikle es geçmeyin; indirin pişman olmayacaksınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Helltaker

    Tek oturuşta bitirebileceğiniz kısa ama akılda kalıcı bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? İşte karşınızda Helltaker!
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • It Takes Two

    It Takes Two fantastik bir bulmaca dünyasına ev sahipliği yapıyor.
  • Human Fall Flat

    Human Fall Flat, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz fizik tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Turca Bulmaca Hazırlama

    Turca Bulmaca Hazırlama yazılımı sayesinde sizler de kendi bulmacalarınızı kolayca hazırlayabilirsiniz.
  • Where Shadows Slumber

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Lumines Remastered

    Lumines Remastered, Steam üzerinden edinilebilecek bulmaca oyunlarından bir tanesidir.
  • Numpuz

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu