Goal.com

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
181 TOPLAM İNDİRME
6.2 MB DOSYA BOYUTU

Goal.com Windows 8 uygulaması ile Süper Lig, Premier Lig, La Liga karşılaşmaları takip edebilir, transferleri de içeren çok özel haberleri okuyabilirsiniz.

Goal.com, futbolla yatıp futbolla kalkan herkesin Windows 8 tablet veya bilgisayarında bulundurması gerektiğini düşündüğüm bir futbol uygulaması.

Futbol dünyasından sıcak gelişmeler, transfer haberleri, Süper Lig, La Liga, Premier Lig karşılaşmaları ve daha fazlasını tamamen Türkçe ve modern tasarlanmış arayüz üzerinden sunan Goal.com Windows 8 uygulaması benzerlerinden oldukça farklı tasarıma sahip. Sadece Süper Lig, La Liga ve Premier Lig karşılaşmalarını takip edebiliyor, ilgilendiğiniz ligleri isteğinize göre ayarlayamıyor, ana ekranınızı dilediğiniz şekilde özelleştiremiyorsunuz. Tabii ki artı yönleri de var; Transfer haberleri özel bir sekme altında toplandığından tek dokunuşla flaş transferlere göz atabiliyorsunuz. Bunun yanında sadece Goal.com sitesinde okuyabileceğiniz çok özel haberlere ulaşabiliyorsunuz.

Goal.com Windows 8 uygulamasında bulunan tüm içerikler güncel olarak karşımıza çıkıyor. Bu yönden son haberleri kaçırmamak için internet bağlantınızın aktif olmasını öneririm. Tabii ki makaleleri çevrimdışı okuma şansınız da bulunuyor.

Erkan Calp

Goal.com

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
777 TOPLAM İNDİRME
3.2 MB DOSYA BOYUTU

Goal.com uygulaması ile futbol gündemi mobil cihazınızda.

Goal.com’un resmi mobil uygulaması ile futbol gündemini nerede olursanız olun takip edebilirsiniz. Futbol dünyasındaki son gelişmeleri anında akıllı telefonunuzun ekranınıza yansıtan uygulama, tamamen ücretsizdir.

19 dilde ve 36 ayrı edisyonla yayın yapan, dünyanın en çok ziyaret edilen futbol siteleri arasında yer alan Goal.com’un Android uygulaması ile dünyanın önde gelen ligleri gerçek zamanlı olarak mobil cihazda. Takımınızın ligdeki durumunu, flaş transferleri, canlı maç sonuçlarını takip edebilirsiniz.

  • Goal.com’un tüm son dakika haberlerine anında ulaşın.
  • Nefes kesen maçların sonuçlarını anında öğrenin.
  • Futbol gündemini sosyal ağ akışından takip edin.
  • 10 ligin puan durumunu takip edin.
Erkan Calp

Goal.com

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
5.5 MB DOSYA BOYUTU

Goal.com uygulaması ile futbol haberlerini akıllı telefonunuzdan takip edebilirsiniz.

Goal.com, futbol dünyasındaki gelişmeleri yakın takip edebileceğiniz bir spor uygulamasıdır. Dünya genelinde oynanan tüm maçlar, transfer haberleri, sıcak haberler, futbola dair aradığınız herşey bu uygulamada.

Goal.com resmi mobil uygulama ile nerede olursanız olun futbol haberlerini anbean akıllı telefonunuzdan takip edebilirsiniz. Son dakika haberlerini okuyabilir, dünyanın en çok takip edilen nefes kesen maçların oynandığı ligleri takip edebilir, favori takımlarınızın puan durumunu öğrenebilir, transferlerden anında haberdar olabilirsiniz.

Futbol gündemini kolayca takip edebileceğiniz, kullanıcı dostu arayüze sahip Goal.com’un başlıca özellikleri:

  • Gerçek zamanlı futbol haberleri
  • Dünyanın önde gelen liglerinin canlı maç sonuçları
  • Puan durumları
  • Transfer gelişmeleri
  • Canlı Tweet akışı
Erkan Calp

Goal.com

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Goal.com, futbol dünyasından son gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz uygulamalardan biri.

Futbol hayatınızın bir parçası ancak karşılaşmaları takip edecek yeterli vaktiniz yok mu? Goal.com Windows Phone resmi uygulaması ile Spor Toto Süper Lig, Premier Lig, La Liga, Serie A, Bundesliga başta olmak üzere favori liglerinizi Windows Phone telefonunuzdan takip edebilir, transferlerden anında haberdar olabilirsiniz.

Goal.com’un Windows Phone platformu kullanıcıları için hazırladığı mobil uygulaması zengin içeriğiyle dikkat çekiyor. Canlı maç anlatımları, istatistikler, sonuçlar, puan tablosu ve çok daha fazlasına tek dokunuşla ulaşma kolaylığı sunan uygulamanın en beğendiğim yanı Windows 8 sürümünde olmayan özelleştirme seçeneği. Bu seçenek sayesinde tüm ligler yerine sadece takip ettiğiniz ligler başlangıç ekranınıza yansıtılıyor. Dilerseniz takım tercihinizi sonradan değiştirebiliyorsunuz.

Goal.com’un videolar dahil tüm içeriğinin ücretsiz olarak sunulduğu uygulamada beğendiğiniz haberleri favorilerinize ekleme ve sosyal ağ hesaplarınızda paylaşma şansına da sahipsiniz.

Türkçe dahil 13 dilde destek veren, zengin içerikli bir başka futbol uygulaması ile şimdiye kadar tanışmadım. Futbolla yatıp kalkan biriyseniz kesinlikle spor uygulamalarınız arasında bulundurmalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • miCoach

    miCoach, Adidas'ın Windows 10 kullanıcılarına özel hazırladığı fitness - spor uygulaması.
  • Egzersiz

    Egzersiz, evde rahatlıkla yapılabilecek egzersizler içeren tamamen Türkçe bir spor uygulaması.
  • MSN Sports

    MSN Sports, spor dünyasındaki gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz bir Microsoft uygulaması.
  • Eurosport.com

    Eurosport.com, web tarayıcınızı açmadan maç sonuçlarını canlı olarak takip edebileceğiniz Türkçe spor uygulaması.
  • Sporx

    Sporx, Windows Mağazası'ndaki en zengin içerikli Türkçe spor gündemi uygulamasıdır. Profesyonel spor müsabakalarını canlı takip etmek isteyenler için futboldan çok daha fazlasını sunan bu uygulama sporseverler için pratik bir kaynak.
  • NTVSpor

    NTVSpor, sadece futbol ile değil diğer spor dallarıyla da ilgilenen kişilere yönelik hazırlanmış bir uygulamadır.
  • Onefootball

    Onefootball, Windows 8 için en kapsamlı futbol uygulamasıdır.
  • FotMob

    FotMob Windows 8 uygulaması ile futbol karşılaşmalarının sonuçlarını ve oynanacak maçları takip edebilirsiniz.