Google Analytics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
707 TOPLAM İNDİRME
1.7 MB DOSYA BOYUTU

Google Analytics uygulaması sayesinde Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinden Google Analytics hesaplarınızı takip edebilirsiniz.

Android işletim sahibine sahip mobil cihazlar için geliştirilen Google Analytics uygulaması sayesinde, siteleriniz ve uygulamalarınız için gerekli verileri her yerde, her zaman kontrol edebilirsiniz.

Google Analytics profilinize, uygulama sayesinde rahatça erişim sağlayarak, hesaplarınızı kolayca kontrol edebilirsiniz. Sitelerinizle ilgili gerçek zamanlı istatistiklere ve ziyaretçi verilerine mobil rahatlığıyla ulaşmak için Google Analytics uygulamasını kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

Google Analytics

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME
3.9 MB DOSYA BOYUTU

Google Analytics iPhone ve iPad uygulaması ile web sitelerinizin ziyaretçi istatistiklerini çok kolay bir şekilde görebilirsiniz.

Google Analytics, uzun yıllardır internet işinin içerisinde olan web sitesi sahipleri tarafından web sitelerinin istatistiklerinin kolayca tespit edilmesi ve görüntülenmesi için kullanılıyor. Google'ın yıllar içerisinde giderek geliştirdiği servis, tabii ki mobil platformlarda da kullanıcılara hizmet veriyor ancak çok uzun süredir Android için mevcut olan mobil uygulaması iOS kullanıcıları için maalesef yoktu.

Google iPhone ve iPad için hazırladığı Analytics uygulamasını da devreye soktu ve bu sayede artık iOS işletim sistemini kullananlar da web sitelerinin istatistiklerini başka üçüncü parti uygulamalara ihtiyaç duymadan direkt olarak Google'ın resmi uygulamasından görüntüleyebilecekler.

Uygulama sayesinde kullanıcıların hangi sayfalarınızı daha çok ziyaret ettiğini görmekten tutun da sayfada durma sürelerine, hangi kaynaklardan geldiklerine ve arama kelimelerine kadar onlarca farklı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ücretsiz olarak sunulan ve her zamanki Google sadeliğini arayüzünde barındıran uygulama, böylece varolan tüm detaylara hiç zorlanmadan erişmenizi sağlıyor. Tabii ki aktif bir internet bağlantınızın olması istatistiklerinizi inceleyebilmek için gerekli.

Standart Google Analytics hesabınızda belirlediğiniz tüm web sitelerinin istatistiklerine göz atmak için tek yapmanız gereken sol menüden hangi hesabın görüntüleneceğini seçmek. Ekranlar arası geçişler ve diğer menüler de yine sol taraftan açılan menü sayesinde gerçekleştiriliyor. Eğer Google Analytics'i sık sık kullanıyorsanız iOS uygulamasını da kesinlikle kaçırmamanız gerekiyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Analytix

    Android akıllı telefonunuzu kullanarak Google Analytics verilerini bu uygulamayla inceleyebilirsiniz.
  • GoAnalytics

    Google Analytics hesabınızı Android akıllı telefonunuzu kullanarak takip edebileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Facebook Analytics

    Markaların müşteri ile etkileşimini kuvvetlendirecek yardımcı uygulama
  • gAnalytics - Google Analytics

    Google Analytics verilerinizi basit arayüzde kısıtlı da olsa göstererek, mobil cihazınızda istediğiniz zaman bu verilere ulaşmanızı sağlayan bir uygulamadır.
  • Quickoffice

    Quickoffice - Google Apps, Google ve Quickoffice iş birliği ile üretilen bir ofis uygulaması.
  • Google Dokümanlar

    Google Dokümanlar üzerindeki tüm belgelerinize Google'ın resmi uygulaması ile Android cihazlarınızdan erişebilir ve düzenleyebilirsiniz.
  • Google I/O

    Google I/O uygulaası ile Google etkinliğini Android cihazınızdan canlı olarak takip edebilirsiniz.
  • Google E-Tablolar

    Android akıllı telefon ve tabletlerinizden tablolarınızı düzenlemek için kullanabileceğiniz resmi Google E-Tablolar uygulaması.