Google Keep

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9,208 TOPLAM İNDİRME

Google tarafından geliştirilen not alma uygulaması Google Keep'in Chrome eklentisidir.

Google Keep aklınıza gelen herşeyi hızlı bir şekilde not edin ve nerede olursanız olun aldığınız notlara kolayca ulaşma şansını yakalayın

Google Keep üzerine eklediğiniz notlar sayesinde bundan böyle hiçbir şeyi unutmayacaksınız. Not alın, organize edin ve bu bilgilere erişin.

Yazılı olarak oluşturduğunuz notların içerisine fotoğraflar ekleyebilir ve hızlıca listeler hazırlayabilirsiniz.

Google Keep Chrome eklentisi sayesinde not alma uygulamasını tarayıcınıza entegre olarak kullanacağınız için aklınıza gelenleri anlık olarak not alma şansına sahip olacaksınız.

Ayrıca gittiğiniz bir yerde herhangi bir bilgisayar üzerinde Google Chrome varsa Google Keep Chrome eklentisini kurarak hesabınızla oturum açabilir ve notlarınıza ulaşabilirsiniz.

Sonuç olarak sürekli notlar alıyorsanız ve bu aldığınız notlara her an ulaşmanız gerekiyorsa, Google Keep sizin için doğru tercih olabilir.

Can Çevrim

Google Keep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,329 TOPLAM İNDİRME
1.5 MB DOSYA BOYUTU

Google Keep, Google tarafından üretilmiş bir not alma ve not derleme uygulaması.

Google Keep, Google'ın Evernote'a rakip olarak sunduğu bir not alma uygulaması.

Doğrudan Türkçe dil desteğiyle sunulan uygulama Google'ın diğer ürünlerinden de alışık olduğumuz gibi sade bir arayüzle sunuluyor. Hızlı not alma bölümünün özel olarak tasarlandığı uygulama Google Drive ile eş zamanlı olarak çalışabiliyor. Zira alınan notlar drive.google.com/keep bölümünde tutuluyor. Bu bağlamda uygulamanın bulut desteğini öne çıkardığını söyleyebiliriz.

Google Keep üzerinden metin temelli notların yanı sıra şekil çizerek de not alınabiliyor. Ayrıca sesli ve görüntülü notlar almak da mümkün. Bu aşamada cihazınızın kamerasını kullanabilirsiniz.

Onur Şendere

Google Keep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Google Keep, iPhone ve iPad'inizde not almak, yapılacaklar listesi hazırlamanız için kullanabileceğiniz bir uygulama.

Google Keep, iPhone ve iPad’inizde not almak, yapılacaklar listesi hazırlamak için kullanabileceğiniz uygulamalar arasında. Google’ın imzasını taşımasıyla öne çıkan not uygulamasını ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Tamamen Türkçe arayüzle geldiğini de belirteyim.

Google’ın çapraz platform destekli not alma uygulaması Google Keep, hem bireysel hem de kurumsal kullanıcıların kullanıma yönelik hazırlanmış ve oldukça fonksiyonel diyebilirim. Toplantıda konuşulanları kaydetmeniz, yazamadığınız vakit sesinizle not almanız, yapılacaklar listesi hazırlamanız, objenin fotoğrafını çekip notlar arasına almanız bu uygulamayla oldukça basit. Notlarınızı paylaşarak arkadaşlarınızla notunuz üzerinde eş zamanlı düzenleme yapabilme şansına da sahipsiniz.

Notlarınızı cihazlarınız arasında otomatik olarak – sürekli senkronize eden Google Keep’in en güzel özelliklerinden birisi de konum bazlı hatırlatmada bulunabilmesi. Örneğin; işten döndüğünüzde markete uğramanız gerekecek. Evinizden çıkmadan hazır aklınızdayken konumuzla birlikte alınacaklar listenizi kaydediyorsunuz ve belirttiğiniz yere geldiğinizde Google Keep, alışveriş yapmanız gerektiğini hatırlatıyor, listeyi önünüze çıkarıyor.

Google Keep Özellikleri:

  • Dilediğiniz zaman dilediğiniz cihazda notlar alın, düzenleyin, paylaşın, ortak çalışın.
  • Notlar, listeler, fotoğraflar ve sesinizi ekleyin.
  • Notlarınızı farklı renk ve etiketlerle organize edin.
  • Konum bazlı hatırlatma ile alışveriş listenizi asla unutmayın.
  • Sesli notlar alın. (Sesin yazıya dönüştürülmesi oldukça başarılı)

Google Keep Nedir, Nasıl Kullanılır?

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Calendar

    Google Chrome tarayıcınızda kullanabileceğiniz Google Calendar eklentisidir.
  • Bitly

    Bitly, linklerinizi organize etmek, kaç kez tıklandıklarını saymak ve kolayca paylaşımda bulunabilmek için kullanabileceğiniz etkili ve başarılı bir Google Chrome eklentisidir.
  • Google Drive

    Masaüstü için Google Drive uygulaması ile Windows PC'nizdeki dosyaları, belgeleri, fotoğrafları kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • Turn Off the Lights

    Turn Off the Lights, Google Chrome tarayıcınız üzerinde görüntülediğiniz video ve resimlere daha çok odaklanmanızı sağlamak amacıyla tasarlanmış etkili bir eklentidir.
  • UpTo

    Google Chrome tarayıcınızda kullanabileceğiniz bir takvim eklentisidir.
  • Belt.io

    Belt.io, Google Chrome tarayıcınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir çevrimiçi bağlantı ve metin paylaşma eklentisidir.
  • Send Anywhere

    Send Anywhere, Google Chrome tarayıcınız üzerinde kullanabileceğiniz bir dosya paylaşım eklentisidir.
  • Sunrise Calendar

    Sunrise Calendar Google Chrome uzantısı ile etkinliklerinizi hiç zorlanmadan takip edebilirsiniz.