Google Santa Tracker

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
273 TOPLAM İNDİRME

Google Santa Tracker web sitesinde her gün yeni sürprizler kullanıcıları bekliyor. Hem eğlenip hem de öğrenmek için çok farklı içerikler Google Santa Tracker sitesinde sizleri bekliyor.

Soldan sağa - sağdan sola yatay olarak dolaşabileceğiniz site, hemen her köşesinde bir sürpriz barındırıyor. Noel Baba'nın yönettiği bir kızakla farklı oyunlar oynamanız da mümkün.

Hemen her gün komik videolar ve eğlenceli oyunların yer alacağı Google Santa Tracker, aynı zamanda çocuklar için eğitici özelliklere sahip. Örneğin; sitede bulunan dünya küresi tıklandığı zaman tüm dünyada inanılan yeni yıl efsaneleri hakkında bilgi edinebiliyorsunuz. Her dilde Noel baba ilgili önemli terimlerin de öğrenildiği web sitesi çocuklar ve gençler için başlangıç seviyesinde Javascript dahi öğretiyor.

Google Santa Tracker son derece renkli bir site olarak da kullanıcıyı cezbediyor. Google her geçen gün web sitesinde yeni bir özelliğin açılacağını ve bunların hem büyüklerin, hem de küçüklerin ilgisini çekecek özellikte eğlenceli, öğretici içerikler olacağını söylüyor. Google Santa Tracker'ın her gün ne gibi sürprizlerle dolu olacağı kullanıcıların yoğun ilgisini çekiyor. 

Kaan Ezgimen

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cube

    Google Maps Cube oyununda sizden istenen noktalara en kısa sürede ulaşmanız gerekiyor. Web tabanlı oyun sadece Google Chrome ile oynanabiliyor.
  • Google I/O

    Google I/O basit parçalarla kendi makinenizi yaratarak topu doğru hedefe taşımanız gereken eğlenceli bir Chrome eklentisi.
  • Bejeweled

    Bejeweled bulmaca oyununun Google Chrome için hazırlanmış ve efektlerle yenilenmiş versiyonu.
  • Chrome JAM

    İnternet tarayıcınızı kullanarak arkadaşlarınızla müzik yapmak isterseniz Google'ın bir hizmeti olan Chrome JAM'i kullanabilirsiniz.
  • Sleepy Jack

    Sleepy Jack'i Chrome tarayıcınıza ekleyin ve uzayda rengarenk, aksiyon dolu bir maceraya atılın.
  • Bouncy Mouse

    Bouncy Mouse, renkli ve sevimli bir dünyanın içine kurulmuş eğlenceli bir platform oyunu. Oyunu Chrome tarayıcınız üzerinden ücretsiz oynayabiliyorsunuz.
  • Monster Dash

    Canavarlara korkusuzca ateş açın. Monster Dash ile aksiyon dolu bir dünyanın kapılarını Chrome tarayıcınızdan aralayın.
  • Wolf Toss

    Wolf Toss'da büyük kötü kurtun domuzları yemesinde yardım etmeniz gerekiyor. Eğlenceli karakterler ve hareketli etaplar Chrome kullanıcılarını bekliyor.