Google Web Designer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15,918 TOPLAM İNDİRME
0.78 MB DOSYA BOYUTU

Google Web Designer, Google tarafından acemi kullanıcılar ve profesyonel web geliştiriciler için hazırlanan resmi web tasarım programıdır.

Google Web Designer, kullanıcıların farklı reklam türleri, hareketli grafikler, HTML 5 animasyonlar ve çok daha fazlasını oluşturabilmeleri için Google tarafından geliştirilen başarılı bir web tasarım aracıdır. Çevrimiçi Flash düzenleme seçenekleri, grafik ve animasyon oluşturma araçlarını ve farklı CSS ve JavaScript kodlarının kullanımını konforlu bir ortamda kullanıcılara sunan yazılım gerçekten farklı ve kullanışlı özelliklere sahip.

Her ne kadar Google'ın Web Designer yazılımıyla birlikte öncelikli olarak hedeflediği kitle reklam yayıncıları olsa da program yardımıyla hazırlanabilen hareketli GIF animasyonları düşünüldüğü zaman Tumblr ve diğer sosyal ağ kullanıcılarının da Google Web Designer'ı severek kullanacağına kesin gözüyle bakabiliriz.

Google tarafından bakıldığı zaman farklı programlar, farklı cihaz tipleri, farklı ekran boyutları ve karışıklık yaratan diğer faktörlerden sıyrılarak, kolaylıkla kullanıcıların kendi reklam bannerlarını hazırlamalarına olanak sağlayan yazılım, özellikle mobil cihazlar için birçok araç sağlamasının dışında birçok platform, tarayıcı ve cihaz için de destek sağlıyor.

Tüm bunların dışında Google Web Designer yazılımını profesyonel kalitede bir tasarım aracı olarak değerlendirmemiz mümkündür. Ayrıca programın en güzel yanlarından birisi de programı kullanarak kendi reklam türlerini, farklı hareketli animasyonları veya profesyonel görünümlü grafikleri tasarlamak isteyen kullanıcıların ekstradan bir kodlama bilgisine veya tasarım deneyimine çok fazla ihtiyaç duymamasıdır.

Kullanıcıların herhangi bir ücret ödemeden tamamen ücretsiz olarak indirerek kullanmaya başlayabilecekleri Google Web Designer web tasarım aracı, her kesimden kullanıcıya hitap etmektedir. Oldukça pratik ve kolay bir şekilde kendi tasarımlarınızı hazırlamanıza olanak sağlayan bu ücretsiz yazılım, en hızlı şekilde profesyonel görünümlü tasarımlar hazırlamanıza izin vermektedir.

Profesyonel ve gelişmiş özelliklere sahip alternatif bir web tasarım aracı arayan tüm kullanıcıların Google Web Designer'ı mutlaka denemelerini öneriyorum.

Can Çevrim

Google Web Designer

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,259 TOPLAM İNDİRME
25.2 MB DOSYA BOYUTU

Google Web Designer, Google tarafından geliştirilen ve MAC üzerinde kullanabileceğiniz bir web/grafik tasarım aracıdır.

Google Web Designer, kullanıcıların kendi reklam kampanyalarını, animasyonlarını, grafiklerini ve web tasarımlarını hazırlayabilmeleri için Google tarafından geliştirilen web tasarım aracıdır.

Google'ın özellikle reklam verenleri hedefleyerek piyasaya sürdüğü HTML 5 tabanlı Google Web Designer tasarım aracı, kullanıcıların kolayca hareketli animasyonlar ve reklam birimleri gibi çevrimiçi içerikleri hazırlamalarına olanak sunuyor.

CSS ve JavaScript noktasında farklı deneyimlere sahip olan kullanıcılara kod veya grafiksel animasyonlar oluşturma imkanı da sunan yazılım, özellikle GIF animasyonlar oluşturmayı ve paylaşmayı seven kullanıcıların çok hoşuna gidecektir.

Web Designer'ın Google'a göre en büyük avantajı reklamcılık sektöründe karışıklığa yol açan farklı platform, çeşitli cihazlar, ekran boyutları ve diğer faktörlerin önüne geçecek olması. Özellikle mobil geliştiriciler için birçok seçenek sunmakta olan yazılım, yakın zaman içerisinde birçok geliştiricinin ve web tasarımcısının en büyük yardımcılarından biri olacağa benziyor.

Profesyonel bir web tasarım aracı olarak nitelendirebileceğimiz Google Web Designer'ın en güzel özelliklerinden bir tanesi de farklı içerikler üretmek isteyen kullanıcıların yüksek seviyede tasarım veya kodlama bilgisine ihtiyaç duymaması. Bu sayede geniş bir kullanıcı kitlesine hitap edecek olan programın yakın zamanda çok popüler olacağını söyleyebilirim.

Google Web Designer, katmanlı tasarım yapısı sayesinde PhotoShop ve alternatif tasarım programlarının sunduğu birçok özelliği kullanıcılarına sunuyor. Özellikle ücretsiz ve profesyonel bir web tasarım aracına ihtiyaç duyan kullanıcıların Google Web Designer'ı mutlaka denemesini öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CoffeeCup Visual Site Designer

    CoffeeCup Visual Site Designer hazır şablonlar sunarak hızlı ve kolay bir şekilde web sitesi oluşturmanıza yardımcı olan profesyonel bir site tasarım programıdır.
  • Notepad++

    Birçok program ve web tasarım dili destekleyen Notepad++ ile istediğiniz çok özellikli metin düzenleme yazılımına kavuşmuş olacaksınız.
  • CuteMap

    CuteMap programı popüler program CuteFTP'nin yaratıcısı Global Space şirketinin yeni programı.
  • CoffeeCup SiteMapper

    CoffeeCup Google SiteMapper web sitenizin haritasını en basit ve hızlı şekilde oluşturmanızı sağlar. Düzgün ve güncel bir site haritası yaratabileceğiniz program sayesinde Google ve diğer arama motorlarında indekslenme oranlarınız hem h
  • CoffeeCup Website Color Schemer

    CoffeeCup Website Color Schemer web tasarımcılarının site tasarlarken ihtiyaç duydukları renk paletini oluşturarak, site içersindeki renk uyumunu sağlayan ve bu renklerin kullanılmasına yardımcı olan bir web tasarım aracıdır.
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, hazırlanan web sitelerinin marketteki tüm mobil cihazlarda test edilebilmesi için hazırlandı.
  • MoreMotion Web Designer 3

    MoreMotion Web Designer dinamik web sayfalarını XSLT Stylesheet'i olarak üretmek isteyen web profesyonelleri için geliştirilmiş WYSIWYG tarzda güçlü bir editördür...
  • Microsoft Silverlight

    Silverlight kullanarak hazırlanan uygulamaları en iyi şekilde deneyimlemeniz için sunulan bir programdır.