Görsel Zeka Testi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,957 TOPLAM İNDİRME

Eğer görsel zekanızın ne kadar olduğunu ve nesneleri ilişkilendirme yeteneğinizi ölçmek isterseniz bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Görsel zeka testi adından da anlayabileceğiniz gibi uygulamayı yükleyenlerin görsel zekalarını öğrenebilmeleri ve skorlarını öğrenebilmeleri için hazırlanmış ufak bir oyun niteliğinde uygulamadır. Uygulama içerisinde karşınıza çıkan pek çok görsel testi tamamladığınızda karşınıza sonuç ekranı çıkacaktır ve böylece testi her yaptığınızda en yüksek skorunuzu kayıt etme şansınız olacaktır.

Toplam 30 sorudan oluşan uygulama nesneler arasında varolan ilişkileri ne kadar iyi kavrayabildiğinizi ve konsantrasyonunuzu ölçmekte.
Not: Uygulama yüklendiğinde ana ekranınıza bir ikon ekleyecektir. Üreticinin reklam almamak için eklediği bu ikonu dilerseniz çöp kutusuna sürüklemeniz yeterli olacaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tirreklik Testi

    Tirreklik Testi, sizin 50 kuruşa karşı zaafınızın olup olmadığını ölçen bir eğlence uygulamasıdır.
  • Wonder

    Yapay zeka teknolojisini kullanarak görseller oluşturabildiğiniz Wonder'da, aklınızdaki cümleyi yazın ve uygulamanın oluşturmasını bekleyin.
  • Pro Imagine AI Art Generator

    Pro Imagine AI Art Generator'da yapay zeka destekli fotoğraflar oluşturup, hayal gücünüzü zorlayabilirsiniz.
  • Aptallık Testi

    Aptallık Testi, Android cihazlarınız üzerinde zekanızı test edebileceğiniz eğlenceli bir zeka ve bulmaca oyunudur.
  • Braindom

    Braindom İndir Android: Google Play'de en çok indirilen beyin zeka zihin testi akıl oyunları arasında
  • Brain Test APK

    Brain Test APK, IQ testi yapmak için zeka oyunları içeren Android uygulaması. Cevapları bulması zor yüzlerce bulmaca sizi bekliyor.
  • ArtOut - AI Art Generator

    ArtOut - AI Art Generator'da, resimlerinizi en iyi şekilde düzenleyin ve yapay zeka sayesinde yaratıcı fikirlerinizi ortaya çıkarın.
  • Psikopatlık Testi

    Psikopatlık Testi ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir uygulamadır. Temel olarak eğlenceli sorular sorarak kullanıcıların psikopatlık seviyesini ölçüyor.