GPU Caps Viewer

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
25,630 TOPLAM İNDİRME
3.43 MB DOSYA BOYUTU

GPU Caps Viewer ile grafik kartınızla ilgili neredeyse tüm bilgileri öğrenerek, en yüksek grafik performansı için ayarlamaları yapabilirsiniz.

GPU Caps Viewer, grafik kartınızın yaptığı işlemleri takip edebilmeniz için geliştirilen başarılı bir araçtır.

Özellikle yüksek grafik performansı gerektiren oyunlar oynuyor veya programlar kullanıyorsanız bu yazılım işinize çok yarayabilir.

GPU Caps Viewer'ın sade arayüzü ile farklı başlıklar altında GPU, OpenGL, CUDA, OpenCL hakkında bilgi alabileceğiniz gibi Tools başlığı altında barındırılan araçları da kullanabilirsiniz.

Program sistem kaynaklarını yüksek şekilde kullanıyor olmasına rağmen, bizim yaptığımız testler sırasında herhangi bir donma veya kilitlenmeye sebebiyet vermedi. GPU Caps Viewer, grafik kartını en verimli şekilde kullanmak isteyen kullanıcılara kesinlikle önerebileceğimiz bir program.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • USB Device Tree Viewer

    Bilgisayarınıza USB portlarından bağlı olan cihazları kolayca görmek ve yönetebilmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Beep Codes Viewer

    Bilgisayarınızın açılışında ortaya çıkan bip seslerinin hangi sorunlara işaret ettiğini bu program ile anlayabilirsiniz.
  • GPU Shark

    GPU Shark programı sayesinde ücretsiz olarak ekran kartınızın tüm donanım ve yazılım bilgilerine erişebiliyorsunuz.
  • ASUS GPU Tweak

    ASUS GPU Tweak ile Asus ekran kartınızın performansını arttırabilirsiniz
  • GPU Observer

    Ekran kartınızın sıcaklık, fan hızı ve diğer performans değerlerini görebilmek için bu ufak aracı kullanabilirsiniz.
  • GPU-Z

    Ekran kartınız ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabileceğiniz ve anlık olarak grafik işlemcisi hızı ve ısısı, bellek ve fan hızlarını takip edebileceğiniz ücretsiz bir program.
  • System Information Viewer

    System Information Viewer adlı ücretsiz uygulama ile bilgisayarınızda bulunan tüm donanım bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
  • SysPrep Driver Scanner

    Bilgisayarınızdaki sürücüleri taramak ya da kayıt defterine yeni sürücüler eklemek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.