GPU Monitor

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,056 TOPLAM İNDİRME
0.16 MB DOSYA BOYUTU

Grafik kartınızın sıcaklığı, kullanım oranı ve özelliklerini tek bir ekranda grafiksel bir arayüzde görmenizi sağlayan windows masaüstü uygulamasıdır.

Grafik kartınızın durumu hakkında size grafiksel bir arayüzde bilgilendirme yapan windows masaüstü uygulamasıdır. GPU için sıcaklık, kullanım oranı, çalışma saati, fan var ise hızı, kullanımı ve grafik kartının bağlantı portları hakkında bilgiler sunar.

Desteklenen Grafik Kartları:

- NVIDIA Masaüstü Kartları (Generation: 7,8,9,200,300,400)
- ATI Masaüstü Kartı (Generation HD 2,3,4,5 [Catalyst 9.3 veya yukarısı])
- Çok sayıda NVIDIA Mobile Kartları

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • System Monitor 2

    İşlemciniz ve RAM'leriniz üzerinde ne kadar yük olduğunu System Monitor 2'yle kolayca takip edebilirsiniz.
  • Battery Monitor

    Battery Monitor sayesinde bataryanızı en iyi şekilde kullanmanıza ve ne kadar süre şarjı gideceğini gerçek zamanlı olarak görmenize yardımcı bir Windows bileşenidir.
  • HotKey Resolution Changer

    Eğer birden çok monitör kullanıyorsanız HotKey Resolution Changer ile kolayca ekran çözünürlüklerini değiştirebilirsiniz.
  • Keyboard Monitor

    Klavyenize ne kadar hakimsiniz, yazma hızınızı ölçmek ve kaç adet tuşa bastığınızı saymanız için hazırlanmış minik bir uygulamadır.
  • Mouse Monitor

    Farenizi ne kadar hızlı kullanabiliyorsunuz, bir gün içinde ne kadar yol katediyorsunuz öğrenmek için hazırlanmış windows masaüstü uygulamasıdır.
  • Drives Monitor

    Sabit disklerinizi ve tak-çalıştır aygıtlarınızı anlık olarak izleyebilmek ve güvenli olarak kaldırabilmeniz için hazırlanmış windows masaüstü bileşenidir.
  • Ping Monitor

    Takip ettiğiniz ya da kendinize ait websitelerinin tepki sürelerini anlık olarak görebilmek ve bunları grafiksel bir arayüzde izleyebilmeniz için hazırlanmış windows masaüstü yanmenü bileşenidir.
  • Top Process Monitor

    Bilgisayarınızın görev yöneticisini rafa kaldıran ve windows masaüstü yan menünüze eklenerek bilgisayarınızdaki tüm programların hangi işlemler yaptığını görmenizi sağlayan bir uygulama.