Grand Chase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME

Grand Chase alışılagelmişten farklı bir oyun yapısına sahip olan bir MMORPG'dir

Grand Chase içerisinde bolca yeni fikir ve bolca aksiyon içeren side scroller türünde bir MMORPG oyunudur. 

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Grand Chase'de Aernas adlı fantastik dünyaya konuk oluyoruz. Bu dünya sakinlerinin geleceği Kaze'aze ve şeytani orduları tarafından tehdit edilmektedir. Biz oyuna Kaze'aze'yi durdurmak için bir araya gelmiş Grand Chase adlı üstün yetenekli savaşçıların bir parçası olarak dahil oluyoruz ve heyecan dolu bir maceraya atılıyoruz.

Grand Chase içerisinde 20 farklı kahraman sınıfı barındırmakta. Alışageldiğimiz MMORPG oyunlarına göre oldukça yüksek olan bu sayı oyuna dinamiklik ve çeşitlilik kazandırmakta. Anime tarzı sevimli grafiklere sahip olan oyunda kahramanımız ekranda yatay olarak ilerlemekte ve karşısına çıkan düşmanlarla savaşmakta. Oyunda 3 farklı oyuncuyla birlikte zindanlara dalabiliyoruz ve bölüm sonu canavarlarıyla savaşarak büyülü eşyaların peşine düşebiliyoruz. Bunun yanında

Grand Chase, 2 boyutlu yapısıyla MMORPG oyunlarına farklı bir bakış açısı getiriyor. Oyunun savaş sistemi hızlı ve akıcı olarak tanımlanabilir. Grand Chase'in minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows XP işletim sistemi
  • 1.5 GHZ Pentium 4 veya 1 GHZ AMD işlemci
  • 1 GB RAM
  • Nvvidia GeForce MX440 veya ATI Radeon 9500 ekran kartı
  • DirectX 9.0c
  • 4 GB boş depolama alanı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Grand Chase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Popüler MMORPG oyunu mobilde!

Grand Chase, 2003 yılında çıkış yapan devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyununun mobil sürümü. Dünya genelinde 20 milyon oyuncunun oynadığı MMORPG; Türünün en iyisi diyebilirim. Geliştiricinin Android platformuna ücretsiz çıkardığı rpg oyunda 70 eşsiz karakter, 100’den fazla canavar, farklı oyun modları yer alıyor.

Anime stili grafiklere sahip olan popüler gerçek zamanlı strateji rol yapma oyunu Grand Chase’in mobil platforma uyarlanan versiyonunda da büyük kötü Kaze’aze boyuttan boyuta geçerek izini sürüyorsunuz. Kaze’aze ve onun şeytani ordularını durdurabilecek üstün yetenekli savaşçılar (Grand Chase) olarak sizi uzun ve de tehlikelerle dolu bir yolculuk bekliyor. Oyunun güzel yanı belli bir hikaye üzerinden belli çizgide ilerlememesi. Savaşın akışını siz belirliyorsunuz. Topladığınız karakterleri geliştirme, evrimleştirme, uyandırma, yetenek kazandırma şansına sahipsiniz. Ele geçirip sonra aynı anda öldürebileceğiniz yüzlerce yaratık sizi bekliyor. Karakter tarafında da oyunun orijinal kadrosuna ek olarak 70’e yakın yeni farklı kahraman sizi bekliyor. Kahramanları eşleştirerek melezleyerek kendi eşsiz takımınızı kurabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Grand Chase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
217 MB DOSYA BOYUTU

RPG'nin kralı geri döndü!

Grand Chase, dünyanın dört bir yanından 20 milyonun üzerinde oyuncusu olan ücretsiz MMORPG oyunu ve artık mobilde de oynanabiliyor. Yan kamera bakış açısından oynanış (side-scrolling) sunan yapımda Kaze’aze ve onun şeytani ordularıyla savaşıyoruz. Aernas dünyasının sakinlerinin kaderi bizim elimizde!

2003 yılında PC platformuna çıkış yapan aksiyon - devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Grand Chase’in mobil platforma çıkış yapması, ücretsiz indirilebilir olması oldukça sevindirici. KOG Games tarafından geliştirilen popüler gerçek zamanlı strateji rol yapma oyununun mobil sürümü de oldukça kaliteli. Anime stili grafikler, hikaye değil savaş-mücadele odaklı ilerleyiş, 70’in üzerinde yeni eklenen geliştirilebilir kahraman, yüzlerce toplanabilir ve öldürülebilir canavar, savaşın akışını kendinizin belirlediği oynanış, dört farklı oyun modu ile türünün en iyisi olduğunu gösteren Grand Chase, saatlerinizi sizden alacak kaliteli bir yapım.

Grand Chase Özellikleri:

  • 20 milyon oyuncu arasına katılın.
  • Dokun - sürükle kontrol sistemiyle kahramanları kolayca yönetin.
  • Savaşın akışını kendiniz belirleyin.
  • Mobilde gerçek aksiyon deneyimi yaşayın.
  • Sayısız eşsiz kahraman toplayın.
  • Karakterleri uyandırın, geliştirin, evrimleştirin, ün kazandırın.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grand Fantasia

    Grand Fantasia, 3 boyutlu anime tarzı grafikler sunan MMORPG türünde bir oyundur.
  • Grand Theft Auto: Vice City Ultimate Vice City

    GTA Vice City tarzı görev ve macera oyunu.
  • GTA 5 (Grand Theft Auto 5)

    Grand Theft Auto 5 (GTA 5) İndir: Dünya üzerinde en çok sevilen açık dünya tabanlı aksiyon ve macera oyunlarındandır.
  • Infectonator Hot Chase

    Infectonator Hot Chase eğlenceli bir zombi oyunudur
  • PAKO - Car Chase Simulator

    PAKO - Car Chase Simulator heyecan dolu bir polis kovalamaca oyunudur
  • Paper Chase 2: The Darkening

    Hepimizin ilk çizdiği resim karakterlerinden olan çöp adamların bilgisayar oyunu versiyonlarından birisi daha. Çöp adamların savaşında yerinizi alın. Ücretsiz ve küçük bir oyun olan Paper Chase ile oldukça keyifli zaman geçirebilirsiniz.
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.