Grand Theft Auto: iFruit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
4,320 TOPLAM İNDİRME
241 MB DOSYA BOYUTU

Grand Theft Auto: iFruit ile GTA 5 içeriklerini yönetebilirsiniz

Grand Theft Auto: iFruit, GTA 5 oyununun yapımcısı Rockstar tarafından yayınlanmış resmi GTA 5 uygulamasıdır.

Ücretsiz bir Android uygulaması olan iFruit GTA 5 oyununda yer alan içerikleri yönetmenize imkan tanıyor ve en yeni GTA 5 haberlerini parmaklarınızın ucuna getirerek kolayca bu haberlere erişebilmenizi sağlıyor. Grand Theft Auto: iFruit oyun için size yardımcı olacak ve avantaj sağlayacak bonusları kazanmanıza da aracı olmakta.

Rockstar Games Social Club hesabınızla giriş yaptıktan sonra Grand Theft Auto: iFruit ile yapabilecekleriniz şunlardır:

  • Los Santos Customs:

Oyun içerisinde arabalarımızı modifiye etmemize yardımcı olan Los Santos Customs'ta yer alan içeriğe bu uygulama ile erişebiliyoruz. Uygulama aracılığıyla evde, işte hatta tuvalette bile hayalimizdeki arabayı yaratabilir, kendi tercihlerimize göre yapılandırdığımız plakaları yaratarak rezerve edebiliriz. Bu uygulama ile yarattığımız modifiyeler ve plakaları oyun içerisinde Los Santos Customs'u ilk ziyaret ettiğimizde arabamıza uygulayabiliyoruz. Los Santos Customs ile arabamızın camları, gövdesi, boyası, motoru, frenleri, farları, kornası ve daha birçok özelliğini modifiye edebiliyoruz

  • Chop the Dog:

Oyunda Franklin'in evcil köpeği olan Chop'u bu uygulama ile ziyaret edebiliyoruz. Grand Theft Auto: iFruit aracılığıyla Chop'u besleyebilir, yürüyüşe çıkartabilir, su verebilir ve Chop ile oynayabiliriz. Bunun yanında Chop'a özel hareketler öğretebiliyoruz. Chop ile Grand Theft Auto: iFruit aracılığıyla ilgilenmenin oyun içerisinde sunduğu bonuslar da bulunmaktadır. Bunlar:

  • Franklin'e daha çok yardımcı olma ve komutlarına cevap verme
  • Oturma, yalvarma ve pati verme gibi numaralar yapma
  • Yürüyüşe çıkarıldığında yakındaki gizli eşyaları koklayarak ortaya çıkarma
  • Kazanılan krediler sayesinde yeni tasmalara sahip olabilme

Grand Theft Auto: iFruit size evinizde GTA 5 oynayamadığınız zamanlarda oyun ile daha iyi bütünleşme fırsatı veriyor.

Can Erdil Şentürk

Grand Theft Auto: iFruit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,771 TOPLAM İNDİRME
444 MB DOSYA BOYUTU

Grand Theft Auto: iFruit uygulaması ile GTA 5 ile daha çok bütünleşebilirsiniz

Grand Theft Auto: iFruit uygulaması yeni çıkan GTA 5 oyundaki deneyiminizi çok farklı seviyelere taşıyacak ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Rockstar tarafından yayınlanan resmi uygulama Rockstar Games Social Club ile bütünleşik bir şekilde çalışıyor. Rockstar Games Social Club hesabınızla üye girişi yaptıktan sonra oyundaki bazı özellikleri kontrol edebilmeniz mümkün. Bunun yanında oyun oynarken size yardımı dokunacak aktiviteler de yürütebiliyorsunuz.

iFruit enson GTA 5 haberlerini de takip edebilmenize imkan tanıyan bir haber takip uygulaması olarak da kullanılabilmekte. iFruit'in en büyük özelliği Los Santos Customs fonksiyonu. Oyunda yer alan Los Santos Customs arabalarımızı modifiye etmemize, boyalarını ve dış görünüşünü değiştirmemize imkan tanıyan atölyelerdir. Bu uygulama ile oyunda olmadığımız zamanlarda Los Santos Customs'u ziyaret edebiliyoruz ve mevcut modifiye seçeneklerine göz atabiliyoruz. Nerede olursak olalım hayalimizdeki arabamızı yaratmamıza imkan tanıyan bu bölüm GTA 5 ve GTA Online'da kullanabileceğimiz kendimize özel modifiye plakamızı rezerve etmemize de imkan tanıyor.

Los Santos Customs ile yaptığımız modifiyeleri sipariş listemize alarak oyuna girdiğimizde Los Santos Customs'u ilk ziyaret edişimizde arabamıza uygulatabiliyoruz. Böylece oyunda bu iş için gereksiz zaman harcamaktan kurtularak oyun için ayırdığımız zamanı direkt olarak hikayeye ve aksiyona harcayabiliyoruz.

Grand Theft Auto: iFruit'in bir diğer önemli özelliği Chop the Dog olarak adlandırılan sanal evcil hayvanımız. Oyunda Franklin'in evcil hayvanı olan Chop'u bu uygulama ile besleyebiliyoruz, su verebiliyor ve oyun oynatabiliyoruz. Chop ile ilgilenmek bize oyunda Franklin ile oynarken artılar kazandırmakta. Bu sayede Chop oyunda daha yardımsever oluyor, pati verme, oturma, yalvarma gibi çeşitli hareketler öğreniyor, yolda yürüken gizli eşyaların kokusunu alabiliyor.

Can Erdil Şentürk

Grand Theft Auto: iFruit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,635 TOPLAM İNDİRME
218 MB DOSYA BOYUTU

Grand Theft Auto: iFruit ile GTA 5 içeriklerini kolayca yönetebilirsiniz

Grand Theft Auto: iFruit Rockstar tarafından yayınlanan resmi GTA 5 uygulamasıdır.

Ücretsiz bir Windows Phone uygulaması olan iFruit size Grand Theft Auto ile ilgili en son haberleri takip edebilme imkanı sunarken oyun içerisnde size avantaj sağlayabilecek birçok bonusu açmanıza da aracı oluyor. Grand Theft Auto: iFruit uygulamasının size GTA 5 haberlerini parmaklarınızın ucuna getirmesinin haricinde sunduğu avantajlar şunlardır:

  • Los Santos Customs Yönetimi:

GTA 5'te arabalarımızı modifiye etmemize ve motorunu güçlendirmemize yardımcı olan bu atölyelere Grand Theft Auto: iFruit uygulaması aracılığıyla ulaşabiliyoruz. Böylece arabamıza yapacağımız modifiyeleri uygulama üzerinden deneyebiliyoruz. Arabamızın camları, boyası, gövdesi, lastikleri, motoru ve daha birçok farklı özelliğini değiştirebilmek mümkün. Uygulama üzerinden yaptığımız değişiklikleri kaydederek oyun içerisinde Los Santos Customs'ı ilk ziyaret ettiğimizde arabamıza uygulayabilmemiz de mümkün. Ayrıca uygulama aracılığıyla kendimize özel plakaları yaratabilir ve rezerve ederek GTA 5 ve GTA Online üzerinde arabamıza ekleyebiliriz.

  • Chop the Dog:

Oyunda Francis'in evcil hayvanı olan Rottweiler cinsi köpeğimiz Chop'u Grand Theft Auto: iFruit aracılığıyla gezintiye çıkarabiliyor, besleyebiliyor, su verebiliyor ve onunla oyun oynayabiliyoruz. Chop ilei ilgilenmek bize oyun içerisinde avantajlar kazandırabiliyor. Chop ile ilgilendiğimizde:

  • Chop bize daha sadık ve daha yardımcı oluyor
  • Yalvarma, pati verme ve oturma gibi numaraları gerçekleştirebiliyor
  • Yakındaki gizli eşyaları ortaya çıkarabiliyor
  • Uygulama aracılığıyla kazanılan kredilerle Chop'a yeni tasmalar satın alınabiliyor

Grand Theft Auto: iFruit uygulamasını kullanarak oyunu oynayamadığınız zamanlarda oyunu kontrol ederek oyun içerisinde zamanınızı sadece görevlere ve aksiyona ayırabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grand Theft Auto 3

    Android yüklü cihazlarınız artık bir zamanların efsane oyunu GTA3 için hazır!
  • Grand Theft Auto Liberty City Stories

    Grand Theft Auto Liberty City Stories Android telefonlarda oynanabilen açık dünya oyunu. GTA Liberty City APK oyunu daha kısa ve kolay akışlı görevler içeriyor.
  • Grand Theft Auto: San Andreas

    Grand Theft Auto: San Andreas klasik oyunun Android versiyonudur
  • Grand Theft Auto: Chinatown Wars

    GTA: Chinatown Wars, ilk GTA oyunlarının klasik yapısına sahip olan bir mobil oyundur
  • GTA 5 APK

    GTA 5 APK, hayranlar tarafından çok sevilen Grand Theft Auto 5 isimli oyununun Android'e uyarlanmış, biraz eksik sürümüdür.
  • Grand Theft Seagull

    Grand Theft Seagull eğlenceli bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Grand Theft : Crime Miami FREE

    Grand Theft : Crime Miami FREE ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu
  • Anti-Theft

    Avast Anti-Theft uygulaması ile çalınan veya kaybolan mobil cihazınız kontrolünüz altında.